Ella Dvornik ponovno je postala plavuša: 'Nova boja kose za mene je odličan start nove poslovne sezone'

Četiri uspješne poslovne žene otkrivaju kako jednostavno prebroditi povratak na posao nakon godišnjeg
Vidi originalni članak

Povratak na posao nakon opuštajućeg odmora može biti izazovan. No, četiri uspješne poslovne žene iz različitih sfera djelovanja podijelile su svoja iskustva i savjete o tome kako se prilagoditi povratku na posao i učiniti ga lakšim.

Na ekskluzivnom snimanju, influencerica Ella Dvornik, dizajnerica Kristina Burja te poduzetnice Arijana Barić i Zrinka Bubanović predstavile su inovativne koncepte koji im olakšavaju svakodnevicu. Evo kako su se one pripremile za povratak na posao.

Ella Dvornik istaknula je važnost promjene boje kose kao odličan način za novi početak sezone. Zahvaljujući walk-in konceptu salona Vikler i Ruž, Ella je u mogućnosti brzo i bez stresa promijeniti izgled kose. Njezina iskustva s promjenama boje kose često su predmet razgovora, a obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju njezin novi izgled.

“Nakon kratkog godišnjeg odmora i nagomilanih obveza koje su me dočekale, nova boja kose za mene je odličan start nove sezone. Otkako sam prije par godina otkrila walk in koncept Viklera i Ruža, sve se promijenilo. Njihovi stručnjaci pomažu mi da bez napora prijeđem iz ležernog u profesionalni look, olakšavajući mi odlazak na snimanja bez stresa. Uvijek imaju i super inovativna rješenja”, ispričala je Ella.

Arijana Barić, vlasnica walk-in salona Vikler i Ruž, naglasila je važnost ovog koncepta za olakšavanje svakodnevnih obaveza žena. "Ne samo da slavimo postignuća svih naših klijentica, već ih inspiriramo da prigrle brigu o sebi na što jednostavniji način i ojačaju samopouzdanje, a dobru frizuru koju možete dobiti odmah, kada vama odgovara, bez naručivanja, to je ono što ženi treba. Ali, za sve nas koje paralelno radimo više stvari, potrebna su i brza modna rješenja", poručila je Arijana.

Kristina Burja, dizajnerica i poduzetnica, istaknula je važnost brze i funkcionalne mode za poslovne žene koje obavljaju mnogo različitih obaveza. Kolekcija Modifie Krie omogućava bezbroj stilskih kombinacija, pojednostavljujući odabir odjeće ujutro i transformaciju iz radnog u večernji izgled uz nekoliko dodataka.

“Ovaj koncept nudi bezbroj stilskih kombinacija, pokazujući kako nekoliko ključnih komada može transformirati vaš izgled tijekom dinamičnog dana ispunjenog raznim obvezama i prigodama. Na ovom snimanju kombiniramo komade iz Modifie Krie kolekcije, koja osim što je izrađena od eko certificirane tkanine, koncipirana je na način da suknju i top možemo nositi zajedno poput haljine ili odvojeno u bilo kojem drugom stajlingu. Ovaj put odlučile smo kombinirati uz trendi kožne komade koji će biti 'must have' ove jeseni. A to i jest poanta ovog koncepta, da uz ključne komade ujutro ne morate puno razmišljati o kombinacijama odjeće jer ono što ste odjenuli za jutarnji sastanak lako se transformira nakon radnog vremena, uz nekoliko dodataka, u večernju kombinaciju”, ispričala je Kristina.

Zrinka Bubanović, također poduzetnica, naglasila je funkcionalnost i udobnost kao ključne elemente za poslovne žene i majke. "Meni je kao poduzetnici i majci jako važna ta funkcionalnost, a vrijeme koje trošim na spremanje je od presudne važnosti. Walk in koncept štedi dragocjeno vrijeme, a Modifie kolekcija osigurava mi da sam uvijek besprijekorno odjevena. To je odjeća koja se bez napora kombinira i slaže te mi omogućuje da se usredotočim na ono što je doista važno u toku dana.”

Ove priče ističu važnost jednostavnosti i usluga koje olakšavaju život ženama kada je u pitanju izgled. Walk-in saloni postali su mjesto susreta ovih poslovnih žena, pojednostavljujući njihov povratak na posao i jačajući žensku energiju koja ih spaja.

#BackToWork više je od marketinškog koncepta, to je poziv da prihvatite novi početak sa stilom i samopouzdanjem.

Kate Beckinsale zablistala na crvenom tepihu u Veneciji u odvažnoj haljini i ultra visokim platformama
Efektna mini suknja i klasična bijela bluza odličan su izbor: 'Ovu kombinaciju sam odabrala za šetnju gradom'
Klasiku je kombinirala s trendovima, a rezultat je sjajan stajling kojem ne možemo pronaći mane

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".