Elizabeth Arden nastavlja svoju inovacijsku misiju s novom generacijom retinola

FOTO: Elizabeth Arden FOTO: Elizabeth Arden FOTO: Elizabeth Arden FOTO: Elizabeth Arden
Tehnologija inkapsulacije također štiti retinol osjetljiv na svjetlost, osiguravajući čistoću i snagu pri svakoj primjeni.
Vidi originalni članak

Kao pionir u njezi kože s više od 120 godina iskustva, Elizabeth Arden nastavlja svoju inovacijsku misiju s novom generacijom retinola, predstavljajući Retinol+HPR Rapid Skin Renewing Water Cream i Retinol+HPR Ceramide Capsules Rapid Skin Renewing Serum. 

Otkrijte retinol na sljedećoj razini bez tipičnih nuspojava. Nakon prve upotrebe, naš snažan i nježan serum i krema za obnavljanje kože ostavljaju kožu blistavom i revitaliziranom. Za tjedan dana, bore i pore su vidljivo smanjene, koža se osjeća čvršće, a ton i tekstura su poboljšani. Serum i krema su formulirani s preciznom dozom čistog retinola plus HPR-a, nove generacije retinola, ceramida koji jačaju barijeru kože, učvršćujućih peptida i umirujućih biljnih sastojaka. Nježni su za dnevnu (uz SPF) i noćnu upotrebu te pogodni za prve korisnike retinola.

Retinol + HPR Ceramide Capsules Rapid Skin Renewing Serum je formuliran s peptidima koji učvršćuju kožu, ubrzavaju obnovu stanica, učvršćuju kožu te izjednačavaju teksturu i ton za dramatično mladolikiju kožu, te pružaju izvrsne rezultate: 95 % primijetilo je smanjenje bora. 100 % primijetilo je poboljšanje u jasnoći, teksturi i tonu.

Tehnologija inkapsulacije također štiti retinol osjetljiv na svjetlost, osiguravajući čistoću i snagu pri svakoj primjeni.

Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream ima inovativnu pumpicu bez zraka koja štiti retinol osjetljiv na svjetlost, osiguravajući čistoću i snagu pri svakoj primjeni. Peptidi koji učvršćuju kožu podržavaju kolagen i ciljaju dublje bore, dok mješavina fito-ceramida i hijaluronske kiseline jača i hidratizira kožu, a umirujući bisabolol i korijen đumbira pomažu u smanjenju iritacije.

100 % se složilo da su linije i bore vidljivo smanjene, ton i tekstura su poboljšani, a koža se osjećala ugodno.

S HPR-om, naš serum i krema su 10 puta snažniji od čistog retinola – pružajući dvostruku snagu i dvostruku njegu – što ih čini savršenim parom za vašu rutinu njege kože s retinolom.

1. Oni koji tek počinju koristiti retinol trebali bi početi koristiti proizvod dva puta tjedno kao dio svoje rutine njege kože, a zatim postepeno povećavati na svaki dan, a zatim svaki dan.

2. Na temelju potrošačkog istraživanja 57 sudionika nakon 2 tjedna.

3. Na temelju potrošačkog istraživanja 57 sudionika nakon 4 tjedna.

4. Na temelju potrošačkog istraživanja 74 prvih put korisnika retinola nakon 4 tjedna.

5. Na temelju potrošačkog istraživanja 74 sudionika nakon 2 tjedna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".