Elfsi, parfem i inspriacija Portofinom

FOTO: Danijel Galić FOTO: Danijel Galić FOTO: Danijel Galić FOTO: Danijel Galić
"Love Turquoise" i "Love Blue" novi su parfemi iz radionice modnog dvojca Elfs
Vidi originalni članak

Prije dvije godine modni dvojac Elfs, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić odlučili su se na iskorak te izdali svoj prvi parfem naziva "Love Pink". Tom parfemu sada se pridružuju "Love Turquoise" i "Love Blue" koji zajedno čine njihovu potpisnu mirisnu liniju u kojoj se svaka žena i djevojka mogu pronaći.

Dizajneri ističu kako je ideja bila napraviti paletu mirisa koji će kombinirati različite note i ponuditi svakome da se osjeća jedinstveno, senzualano i neodoljivo. "Razvijali smo strategiju više od godinu dana i birali formulu kako bi dobili nove parfeme. Tri vrhunska parfema koji su inspirirani različitim pričama napravili su paletu raskošnih, zavodljivih i osvježavajućih mirisa." 

"Love Turquoise" i "Love Blue" diptih temelji se na bijelom cvjetnom buketi koji je simbol senzualnosti, oštri i reski tonovi agruma ilustriraju čistoću dok voćni miomirisi predstavljaju seksipil, nama potpisni element svake kreacije. Paralelno su snimljene i dvije kampanje u kojima senzualna Lucija Bedem kroz objektiv Danijela Galića utjelovljuje duh opa parfema, fluidnost Blue i sviježinu Turquoise.

LOVE TURQUOISE

"Ovaj parfem smo dugo stvarali jer je vrlo teško napraviti osvježavajući miris koji je dovoljno cvjetan, ali i erotičan. Uzor smo našli u Portofino, talijanskom mjesto koje je poznato po svojoj ljepoti. Parfemi ove estetike su se nosili na takvim, mondenim mjestima, mjestima beskrajne elegancije i rafiniranosti. Htjeli smo da parfem bude prisutan u zraku, da se osjeti da je osoba donijela dašak svježine, da impresionira, baš kao što su to činili Cary Grant i Eva Gardner kada su odlazili u Portofino." 

Nosivi elementi parfema su osvježavajući i reski neroli koji raste blizu Portofina u Italiji i cvijet naranče s juga Španjolske. Otvaranje je puno energije s citrusnim notama, koje se zatim pretvara u cvjetni buketom jasmina, glicinije, jorgovana i heliotropa koji čine senzualan, ženstven miris. "Nismo htjeli pretjerivati s ostalim materijalima jer je bilo bitno da ostane lepršav i poletan, slobodan interpretaciji."

LOVE BLUE

"Naša ideja parfema za noć, za misticizam i nešto neočekivano. Razmišljajući o tome kako stvoriti opojne trenutke jedne večeri, odlučili smo se upustiti u kreaciju svježeg voća i slatkih začina. Inspiriran je zalaskom sunca na terasi i koktelima dok se šri opojan miris iz ljetne haljine, pun seksepila, budi fantazije." Ovo je parfem neočekivanog trenutka jedne večeri kad se probudi strast. "Da bi ga napravili slatkim i neodoljivim, parfem ima dva egzotična začina, poput kardamoma i tonke koji dolaze s otoka Madagaskara. To su dvije najdragocjenija slatka začina  u svijetu koji daju posebnu slatkoću i toplinu na cijelu kompoziciju. Senzualnost se dobiva na temelju svilenkaste kože, putem badema i kokosovog ulja koji daju poseban gurmanski dodir. Frezija, magnolija i božur ostavljaju pečat senzualne ženstvenosti i ultimativni seksipil."

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".