Ekskluzivna kolekcija Victoria Beckham za Estée Lauder i na hrvatskom tržištu

FOTO: PR FOTO: PR
Prvi kozmetički izlet Victorie Beckham u kozmetičkoj industriji dolazi i u Hrvatsku, a kolekcija se od 7. listopada može pronaći na jednom prodajnom mjestu, u parfumeriji Anabella u Joker centru u Splitu.
Vidi originalni članak

"Želim da se žene osjećaju snažno, da se osjećaju sexy i samouvjereno. Ova kozmetička kolekcija čini upravo to. Volim kada se žene imaju osjećaj da su u svojoj najboljoj verziji" – istaknula je Victoria Beckham. Upravo taj osjećaj može se pronaći u njenoj novoj kolekciji za Estee Lauder, koja sadrži četiri različita looka, inspirirana svjetskim metropolama koji su ujedno i najdraži gradovi Victore Beckham: London, New York City, Los Angeles i Pariz.

U kolekciji se odmah može primjetiti potpis britanske modne dizajnerice – nude usne i smokey eyes temelj su njenih make up lookova. Kolekcija sve ukupno donosi 15 proizvoda koji dolaze u luksuznom zlatno-crnom pakiranju koji potpuno odgovara Victorinoj eleganciji. 

Kolekcija sadrži kozmetičke proizvode koji će donijeti sve što trebate za jedan look – počevši od jutarnje osvjetljavajuće kreme koja ujedno i primer i ovlaživač kože. Nakon toga, možete koristiti Victorijin highlighter koji je odličan za konturiranje lica, a mat bronzer daje savršenu prirodnu boju lica. Za oči, Victoria je za svoju kolekciju izabrala sjenilo koje sadrži snažnu zlatnu boju i tamnu metalik zelenu, a paleta sadrži i sve što vam treba za savršen smokey eyes. Za usne, odabrala je Brazilian Nude, koji donosi meku i prirodnu boju i Chilean Sunset, za sve one koje trebaju doze hrabrosti.

"Skupljam kozmetičke proizvode već godinama. Uvijek miješam boje kako bih dobila ono što želim. U ovoj kolekciji, mislim da sam skupila glavne stvari koje treba jedna žena imati u svojoj make up kolekciji. Kao žena koja se voli šminkati, to je upravo ono što sam željela. Sada sam uzbuđena što ju mogu dijeliti s ženama diljem svijeta.

Los Angeles

New York

London

Pariz

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".