Ekskluzivna kolekcija proizvoda za njegu kose: Vrijeme je za lijepu, zdravu i bujnu kosu!

Nashi Argan je profesionalan brand prirodnih proizvoda za njegu kose. Odgovornim, socijalno i ekološki osviještenim izborom proizvoda visoke kvalitete pruža najbolje kosi.
Vidi originalni članak

Danas, kada svi živimo ubrzano, teško pronalazimo prave proizvode za njegu svih tipova kose koji zaista njeguju kosu čineći je prekrasnom i podatnom. Ispucali vrhovi, suha kosa bez volumena, tanka kosa ili ona neukrotiva, sve te mane padaju u zaborav uz 5 jednostavnih proizvoda za njegu kose Nashi Argan. Kosa je nevjerojatno podatna, sjajna i mirisna bez dodatne težine ili gubitka teksture.

Već nakon prve primjene Nashi Argan proizvoda kosa doživljava potpunu transformaciju, postajući tako iznimno meka, svilenkasta, sjajna i zdrava te se s lakoćom raščešljava. Proizvodi su na prirodnoj bazi te dolaze u ekološki prijateljskoj ambalaži s garancijom vrhunskog iskustva njege kose – sa svakom upotrebom, pogodni su za sve tipove kose te ju čine nahranjenom i vitalnom.

Nashi Argan njeguje jednostavnost i kvalitetu kroz svojih pet proizvoda te s obzirom na prepoznatu kvalitetu diljem svijeta, Nashi Argan nesumnjivo će osvojiti i srca brojnih Hrvatica.

100% proizveden u Italiji. Osluškujući zahtjeve i potrebe žena, proizvodi Nashi učinkovito zadovoljavaju njihove potrebe. U proizvodnji Nashi kozmetike korištena je energija iz obnovljivih izvora, a pakirani su ekološki prihvatljivo iz reciklirane ambaže, s minimalnih štetnim učinkom na okoliš.

Nashi Argan asortiman je dostupan samo u odabranim NASHI frizerskim salonima - partnerima u Hrvatskoj.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".