Ekskluziva Chanela u Zagrebu

Chanel Makeup Studio kreirao je limitiranu kolekciju koja će biti unutar cijele Centralne Europe, ekskluzivno dostupna samo u Zagrebu, u parfumeriji Martimex na Trgu bana Jelačića 11...
Vidi originalni članak

Chanel je limitiranu kolekciju koja će biti ekskluzivno dostupna samo u Zagrebu, u parfumeriji Martimex na Trgu bana Jelačića 11. Nova kolekcija imena L’Intemporel de Chanel sastoji se od palete sjenila za oči i nove nijanse laka za nokte, koji su inspirirani vječnom Chanel torbom 2.55.  

Popularni brend predstavio je paletu s pet boja koje savršeno odgovaraju jesenskim danima i lak za nokte u srebrnoj boji koji je idealan za blagdansko razdoblje koje se,polako ali sigurno, približava.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".