Editors pick: Ultimativni test Nivea after shavea u funkciji primera

Već smo pisali o fenomenu korištenja Nivea after shave balzama kao primera, no nakon toliko pozitivnih komentara na isti, odlučila sam ga isprobati tijekom jednoga dana - u ovom slučaju vrlo vjetrovitog i kišovitog. Je li zavrijedio epitet najboljeg primera na svijetu koji nije primer? Procijenite sami.
Vidi originalni članak

Sav make up nanijela sam oko 10 sati. S obzirom na to da puder ne koristim, nakon hidratiziranja kože stavila sam Nivea Men sensitive after shave balzam i na njega BB kremu koju koristim kod svakog šminkanja; Između ostaloga, činilo mi se više uzbudljivo promatrati koliko će izdržati BB krema, kako ona manje pokriva i slabije se drži od prosječna pudera. Čisto kako bi test bio fer mislim da valja napomenuti kako sam stavila korektor samo na podočnjake, a blago sam matirala puderom za matiranje samo sredinu čela, ispod očiju, bradu i nos, koji mi je najmasnija točka na licu. Za kraj sam na čelo, nos i jagodične kosti nanijela zaista puno highlightera u kamenu - u tome nerijetko, volim pretjerati. 

Nakon otvaranja jednog od dobivenih testera primijetila sam kako ovaj balzam ima vrlo ugodan "muški" miris, prozirno bijele je boje i teksture poput seruma za lice. Na prvu me prepalo da će mi lice mirisati na muškarca, što u stvari i nije tako loše, no ispostavilo se da miris uz nanošenje šminke sasvim nestaje (potvrdile i kolegice u uredu!). Na njega je vrlo lijepo nanositi make up; Iako ne skuplja pore, puno manje make up ulazi u bore i stvara vrlo lijepu podlogu koja ne ostavlja dojam ljepljive kože, čega se, vjerujem, možete prepasti na prvu. Između ostaloga, ostavlja lice vrlo sjajnim. Djeluje vrlo prirodno iako je intenzivno, a kroz BB kremu mi je lice bilo baš taman sjajno (iako sam sjaj ipak dodatno naglasila). 

Tijekom dana trudila sam se što manje dirati lice rukama, kao i inače, jer se BB krema lako skida na dodir tople kože, ali i radi činjenice da nije higijenski, no do spontanih dodira je svakako došlo. Šminku sam provjerila u dva navrata na poslu, iako nisam primijetila da se šminka skinula; Nos je u sredini dana pustio svoj sjaj, a kremasto sjenilo se u dijelu kapka uvuklo u kožu. 

Šminku sam krajnje pregledala u 20 sati i tada zaključila testiranje, a ovo su moja detalja zapažanja - kako biste najbolje mogli procijeniti isplati li vam se ili ne. Sjaj kože je postao izraženiji, no šminka se nije skinula (inače mi se masti samo nos i dio čela), pa nisam sigurna je li možda to efekt ovoga balzama nakon dugo nošenja ili se radi o efektu iznošenosti šminke u miksu s mašćenjem lica. Međutim, moram nadodati da bi, da nisam nanijela toliko highlightera u kamenu, sjaj kože bio zbilja lijep i prirodan. Upravo zato ću sljedeći put probati bez highlightera ili s njega vrlo malo. Miris je i dalje bio nepostojeći, no kao i dio podloge na nosu, koji mi uspijeva rastopiti i najbolje primere, pudere, korektore... Šminka se nije uvukla u bore na licu (osim blago u bore "smijalice"), iako su pore na dijelovima lica bile vidljivije. Kremasto sjenilo je samo na dijelu kapka ostalo uvučeno u prijelom kapka, no ostatak je ostao netaknut. Jednako su se držale i obrve, rumenilo i već spomenuti highlighter. Lice na dodir nije bilo ljepljivo ni nakon cijeloga dana, a nakon toga, make upa bi na prstima ostajalo minimalno. Planirala sam staviti slike koje sam slikala kroz dan, moj make up ujutro, na poslu i na kraju testiranja, no izgledale su praktički isto, pa nije bilo potrebe! :)

S obzirom na to da je make up izvrsno ostao na licu i nakon deset sati nošenja u svim uvjetima, koristit ću Nivea Men Sensitive after shave balzam i dalje kao primer, već za prvi noćni izlazak kada će mi ultimativno pokazati vrijedi li. Prije svega, preporučujem ga djevojkama koje ne vjeruju u primere ili ne žele dati puno novaca za primer; Ovaj balzam koštat će vas do 50 kn, za mililitražu u kojoj nećete pronaći baš niti jedan primer na svijetu, čime možda postaje i isplativiji od onih za 30-ak kuna od jeftinih make up brendova. Primeri su primeri s razlogom, no ako vam ne šteti koži, ovaj Nivea balzam je pravo otkriće!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".