Editors Pick: Rich Bitch Beige - luksuzne usne 70-ih!

Ovaj put se nisam uhvatila niti kakvog aktualnog beauty trenda, niti recenziranja proizvoda, već luksuznog trenda iz 70-ih na kojega me podsjetio Terry Barber (naravno). Danas kolumnu posvećujem ni više ni manje nego Rich Bitch Beige usnama, make up opsesiji koja me drži već nekoliko mjeseci.
Vidi originalni članak

Terry je na svom Instagramu Rich Bitch Beige opisao kao usne iz 70-ih s reklama za šampone, a da su make up ekvivalent feniranoj kosi. I zbilja, razmišljam li o prokleto bogatim i glamuroznim ženama 70-ih iz kojih naprosto vrišti luksuz, prvo mi napamet padnu upadljive bež usne visoka sjaja. 

High glossy bež usne i danas ostavljaju dašak luksuza, ponajviše zahvaljujući Jennifer Lopez koja ih već godinama rado nosi, čak i kada ih ne vidimo na pistama svjetskih tjedana mode. Vjerujem da će trend među mlađom populacijom otpočetka zaživjeti i uz Kylie Jenner koja je nedavno izdala nijansu Kylie Cosmetics sjajila za usne "So Cute"...

Koja je fora s ovim usnama? Prvenstveno, možete koristiti spektar boja od vrlo svijetle do nešto tamnije bež nijanse, kao i tonove koji blago naginju na ružičasto. Bitno je ton prilagoditi svojem tenu, iako je "original" poprilično blizak tonu kože s puno prozirna sjajila. Danas možemo nabaviti neprozirna i vrlo sjajna sjajila točno u tome bež tonu, no jednako tako ton možete dobiti olovkom i sjajilom, ili olovkom i sjajnim ružem, ili naravno, olovkom, ružem i sjajilom. S druge strane, one pašu uz većinu make up lookova - bilo da želite ići nude ili napasno. U stilu 70's kombinirajte ih s jakim smokeyjem u plavoj, zelenoj ili ljubičastoj boji, ili pak s klasičnim crnim koji mu daje napadnu oprečnu notu i izgleda vrlo seksi. Razmišljaj fatalni Versace.

Ovo nisu idealni proizvodi za ovaj look, ali kako njih imam, njih kombiniram za Rich Bitch Beige, ovisno o tome kako sam se našminkala za pojedinu prigodu. Kod mene ove usne najčešće naginju na ružičasto jer sam vrlo blijeda pa me usne slične boji tena dodatno "umrtvljuju". Uvijek nosim Essence olovku za usne u boji "In The Nude", na to nanosim Essenceov ruž u boji "Porcelain Doll" (koji je na moju veliku žalost upravo povučen iz prodaje!), a preko svega stavljam sloj MAC-ova Cremesheen sjajila za usne imena "Such Sweeties". Ponekad koristim i Avonov ruž u nijansi "Beige", koji je hladnijeg bež tona, kao i Kikovu olovku/sjajilo u nijansi "02", koja je pak ružičasto-nude. Isprobajte nekoliko nijansi prije nego li se odlučite za pravu, jer tek će "ona prava" dati taj atraktivan efekt.

Svi imamo takvih dana, pa kada ćete se htjeti osjećati vrlo glam, sugeriram da nabacite jedan Rich Bitch Beige - i usne i stav; garantirano zadovoljavajuće!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".