Editors pick: Prvi smo probali Chanel Sunkiss Ribbon

Jeste li već čuli za Chanelovo novo rumenilo imena Sunkiss Ribbon? Imamo ga i neodoljivo je - saznajte i zašto!
Vidi originalni članak

"L.A. Sunrise" nova je kolekcija make upa brenda Chanel o kojoj neprestano čujemo posljednjih nekoliko tjedana. Iako smo tek sada u cijelosti saznali kako se kolekcija sastoji od tuševa za oči, palete sjenila, kremastih mono sjenila i ruževa, komad koji stavlja sve ostale u sjenu je zasigurno Sunkiss Ribbon multifunkcionalno rumenilo - i baš smo njega isprobali! 

Sunkiss Ribbon rumenilo, prije svega, izgleda toliko dobro da bismo ga mogli samo gledati i nikad isprobati da mu ne uništimo predivnu teksturiranu površinu, koju krase vrpce ispisane Chanelom. Kutijica je tipična Chanelova minimalistička i elegantna dizajna, uz koju dolazi mali nakošeni kist za rumenilo (vjerujemo da svima poznatije zvuči angled brush!), i oboje je pakirano u karakterističnu plišanu "torbicu". Otvaranjem proizvoda zapuhuje vas divan, intenzivan miris ruže, koji djevojkama koje ne vole mirisnu kozmetiku može zasmetati, no miris neće osjetiti nakon nanošenja rumenila. 

Ovo rumenilo je u stvari splet različitih pigmentiranih nijansi koje se mogu koristiti istovremeno i odvojeno; Bež, jarko ružičasta, pastelno ružičasta, koraljno ružičasta i narančasta funkcioniraju izvrsno same za sebe, no zajedno ostavljaju fantastično osvježavajuć spektar boja na licu. Pri njegovom nanošenju, kao i kod ostalih Chanelovih rumenila, pripazite jer su boje poprilično vibrantne. Kažu kako je kombinacija boja u ovom rumenilu u stvari asocijacija na boje neba kod izlaska sunca u Los Angelesu... Nadodali bismo uz blagi dodatak sjajnih čestica i satenski finiš. 

Kao što smo napomenuli, iako ga Chanel službeno oslovljava kao rumenilo, Sunkiss Ribbon može obavljati i funkciju highlightera, bronzera i konture, iako nije za djevojke koje vole te proizvode na licu imati vrlo naglašeno. Nježno ružičasta daje vrlo blagi highlight, dok funkciju bronzera i kontura može odraditi bež, no kako je blago šljokičava, za prirodniji izgled birajte proizvode bez sjajnih čestica.

Nakon svega lako je zaključiti kako je ovaj proizvod izvrstan za nadolazeće proljetne dane kada će na blijedoj puti izgledati svježe i romantično, dok ćete ga tijekom ljeta uz preplanulo tijelo moći i naglasiti. Sve i da ove boje nisu vaše boje (iako vjerujemo da sadrži barem jednu nijansu koja će vam idealno odgovarati), ovo rumenilo je prava kolekcionarska poslastica, bilo da ste make up freak ili Chanel fanatik. Toplo ga preporučujemo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".