Editors pick: Moje oružje u borbi protiv celulita - Nivea

Možda pričanje o mom celulitu nije "fashion", ali da vi koristite nešto što bi meni moglo pomoći, ja bi to voljela znati; zato vam danas pričam o Niveinim Q10 proizvodima koji su me oduševili!
Vidi originalni članak

Svako ljeto ista borba - pokušaj mršavljenja u magična tri mjeseca i korištenje XY anti-celulitnih krema; spasi što se spasiti može. Najčešće ta nemoguća misija i relativno uspješno prođe, pa na plaži ne moram previše "usisavat" trbuh, ali činjenično stanje stvari je to da se celulita u tri mjeseca riješiti naprosto ne može. Skidanje "narančine kore" je u stvari dugotrajan proces koji ne može proći bez više faktora istovremeno: vježbanje, dobra prehrana, odgovarajući preparativni proizvodi, pa i opušten životni stil, bez stresa, kombinacija su koja će celulit umanjiti, potencijalno i ukloniti. 

Ipak, kako nas većina nije spremna sasvim podrediti život uklanjanju celulita, oslanjamo se više manje na što zdraviji život i kozmetiku. I vjerujte mi, isprobala sam svašta. Ulagala sam novce u skupe kreme i jeftine gelove, no više manje svi jednako ne pomažu. Na kraju sam spoznala da je dobitna kombinacija u stvari upornost i korištenje više proizvoda istovremeno - uz vrlo namazan i mastan odlazak u krevet, to je nažalost neminovno. 

Moja ovogodišnja dobitna kombinacija su Nivea Q10 plus ulje za učvršćivanje tijela i Q10 plus serum za učvršćivanje i njegu kože s celulitom, te Reviderm Cellucur piling za tijelo (o kojem neću pričati jer ga koristim jedan kraći period). Niveino ulje dobila sam još za vrijeme press puta u Kopenhagenu, nedugo nakon čega sam ga počela i povremeno koristiti. Radi se ulju koje dubinski hrani kožu i sprječava nastanak strija, kao što i ublažuje postojeće. Radi se o klasičnom, prozirnom ulju, koje se utrljava na željeno područje i iznenađujuće brzo upija. Nakon njega koža je vrlo meka, i zbilja je idealno za žene vrlo suhe kože. Kako su mi bokovi poprilično "tigrasti", moram priznati da vidim napredak nakon korištenja ovoga ulja, a vjerujem da bi bio još bolji rezultat da sam ga koristila redovito. Q10 serum mi je predložila kolegica, a radi se o žutom serumu koji smanjuje celulit za dva tjedna i vidno uklanja njegovu teksturu. Serum mi je baš bio pravo otkriće: njegova gelasta tekstura se sporo upija, ali zato koža već sljedeći dan izgleda ravnije, uz to što je vrlo meka na dodir. Oba proizvoda imaju karakterističan Q10 miris, koji mi osobno ne smeta. Na kraju, najvažnije je to da oba proizvoda zaista rade ono što obećaju - vidno smanjuju celulit i strije. 

Ne mogu reći da danas na plaži sjedim sasvim bez celulita te da nemam strije (i ne uvlačim trbuh), no zahvaljujući ovim proizvodima i povremenom vježbanju, njihova je količina primjetno smanjena. Sada se još trebamo kolektivno prisiliti da anti-celulitne proizvode koristimo cijele godine, i do sljedećega ljeta imat ćemo prokleto glatke i ispeglane noge - i guzu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".