Editors Pick: Luksuzno Wella ulje za fantastično dobru kosu

Niste fan ulja za kosu? Razumijemo se, ali ću vas danas razuvjeriti u to da su sva jednaka - danas vam predstavljam tekuće zlato!
Vidi originalni članak

Ponekad se pitam hoće li mi se ono što sljedeće testiram uopće svidjeti. Dosad sam bila skeptična prema svakom proizvodu, osim Chanelovom rumenilu (jer, Chanel.), no jednako tako su me svi od reda uistinu oduševili. Sljedeće u nizu je i ovo ulje za kosu. Iskreno, prema njemu sam bila najviše skeptična jer sam probala velik broj različitih ulja za kosu i nisam njihov velik obožavatelj; ne znam kako vi, ali ja si često stavim trunčicu previše ulja pa mi čista kosa odmah izgleda masnjikavo, a vjerujem da smo na to svi jednako alergični. Međutim, eto, ponovno mi je život dokazao da ne sudim knjigu po koricama!

Wella Luxe Oil novi je proizvod na našem tržištu. Radi se o ulju za kosu koje je specifično dizajnirano za Wella Professionals boje i u stvari je eliksir za regeneraciju kose, što objašnjava njegovu hranjivost. Naime, sadrži miks tri različita ulja, arganova, jojobina i bademova, od kojih arganovo ulje hrani, bademovo ulje hidratizira, a ulje jojobe štiti kosu i zaglađuje vrhove. Proizvod kaže kako kosu ostavlja glađom do 10 puta već nakon prvog korištenja, utrostručuje zaštitu prirodnog keratina, štiti kosu od isušivanja i pruža joj dodatni sjaj. Uz to vrijedi napomenuti kako se može koristiti na vlažnoj i suhoj kosi, a preporučuje se količina jedne do dvije pumpice nanijeti na kosu od vrhova do korijena ili obratno. Proizvod dolazi u pakiranju od 100 ml, a ulje, koje se predivno zlaćano presijava, se nalazi u staklenoj bočici na pumpicu, što već na prvi pogled ostavlja vrlo luksuzan dojam. Tekstura proizvoda je poput gušćega ulja, koji pritom ima vrlo poznat i napadno sladak miris (rekla bih PEZ bomboni!), no on se gubi ili postaje tek vrlo decentan nakon nanošenja na kosu. Cijena je 175 kn, a prodaje se u frizerskim salonima.

I znate što? Nije "false advertising" - sve što kaže je čista istina! Proizvod sam koristila uz navedena objašnjenja na mokroj i suhoj kosi, i ostala mi je jednako nahranjena, mirisna, lepršava, sjajna i zaglađena. Štoviše, toliko glatka da sam je imala poriv nepotrebno dirati. Uz navedene upute kosu garantirano ne možete zamastiti, iako sam ulje stavljala isključivo od vrhova prema korijenu kose. 

Nakon nekoliko tjedana korištenja kosa mi djeluje vrlo živo i svježe, pritom nije masna ili otežana, i zbilja bi rekla da je i zdravija. Pritom nisam primijetila da kosu trebam brže ili sporije prati, rekla bih da se masti jednakom brzinom. S obzirom na to da se radi o proizvodu za kosu, nemam puno više informacija za pružiti, no da bi bila sigurna kako je proizvod zaista dobar, probale su ga i moje sestre (od kojih jedna ima gustu i vrlo kovrčavu, a druga meku kosu sklonu mašćenju) i obje su bile jednako zadovoljne hranjivosti proizvoda, dok na kovrčavoj kosi nije bilo toliko vidne zaglađenosti. Ipak, proizvod ćemo nastaviti koristiti i nadalje, a već smo ga nesvjesno počele i preporučivati. Da ne nastavljam hvaliti - kod mene Luxe Oil ima apsolutni prolaz!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".