Editors Pick: Isprobali smo luksuzne Glamglow maske za lice

Za Glamglow maske dovoljno je reći ovo: nemoguće da za njih niste čuli!
Vidi originalni članak

S dolaskom Glamglow brenda u Hrvatsku, jedna se neodoljiva maskica pronašla i kod mene na redakcijskom stolu. Nije bilo upitno da ću je isprobati, no nakon nekoliko korištenja bilo je jasno da je ovaj nešto luksuzniji izdatak vrijedan svake lipe, pa je jednako tako i prikladan za novu kolumnu. 

Glamglow su najpoznatije maske za lice na svijetu, čiji su kreatori bračni par Glenn i Shannon Dellimore. Njihova prva maska za lice s blatom ubrzo je (brend postoji od 2010. godine) od kućnog brenda napravila beauty carstvo, koje je danas poznato kao brend najseksi hollywoodskih maski za lice koju koriste svi od Denzela Washingtona i Jennifer Aniston, pa do Miley Cyrus i Nine Dobrev. Osim po celebrity statusu, karakteristične su i po svojem upadljivom pakiranju sa metalik zvijezdom. Trenutno u ponudi imaju pregršt maski za lice, ovisno o tome što želite njome postići, kao i proizvode za njegu okoloočnoga područja i usana. 

Proizvod koji sam ja isprobala je "zelena" maska, Powermud Dual Cleanse tretman. Ova maska kombinacija je gline i ulja, a služi za dubinsko čišćenje lica od nečistoća, masnoće i ostataka make upa, a odvija se u dvije faze: Prva je maska, a druga uljni tretman. Sadrži Oilixer, specijalno napravljen od 4 snažna ali brzo upijajuća ulja, Claytox što je spoj 4 gline za nježan detox postupak, kao i Pureifier, složen spoj čistača i tvari za piling, koji rade na čišćenju i njezi kože. Rezultat je čista, meka, baršunasta koža, sa smanjenim porama. 

Maska ima nevjerojatno luksuzan, opojan miris, koji na licu ubrzo nestaje. On me oduševio na prvu jer ipak, radi se o blatnoj maski, pa nisam očekivala nikakav posebno ugodan miris. Njena tekstura je poput teksture prosječne maske, a u sebi ima mikročestice za piling, koje su kod nanošenja maske jedva osjetne. Kad masku nanesete (također, klasično), ostavite je da stoji 10 minuta. Kod nanošenja maske osjetila sam osjetno peckanje, koje se ubrzo smirilo, no u njenu obranu to osjetim baš kod svake maske za lice. Nakon 10 minuta lice morate oprati tako da mlakom vodom radite prstima kružne pokrete po licu. Tada će se maska polako pretvarati u uljni tretman koji je potrebno još malo umasiravati u kožu prije potpunog ispiranja. 

Kod posljednjeg ispiranja maske/ulja s lica, primijetila sam kako mi na koži ostaju sitne kapljice vode, čime sam dobila divan osjećaj da su ulja iz maske nekako zaključala hidrataciju u koži. Koža mi je izgledala prelijepo! Ujednačeno u boji, bez suhe kože i baršunasta na dodir. Imala sam osjećaj da mi uz nju nije potrebna ni dnevna krema, no svejedno sam je stavila. Moram priznati da sam se cijeli dan divila teksturi i prirodnom sjaju kože... 

Jedini zaključak koji mogu dati je da je ova maska zaista vrijedna ulaganja. Svjesna sam toga da je cijena nešto viša za prosječni džep, no 50 ml nećete baš tako brzo potrošiti. Glamglow maske potražite ekskluzivno u Douglas parfumerijama, i prije kupnje, proučite za što pojedina maska služi kako biste pronašli onu koja je zaista idealna za vašu kožu. Ja mogu jedino garantirati da je se isplati kupiti!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".