Editors Pick: Bobbi Brown limitirana kolekcija "Beach Nudes" je pravo ljeto u gradu

FOTO: Dnevni look Pink paleta/privatni album FOTO: Večernji look Pink paleta/privatni album FOTO: Dnevni look Gold paleta/privatni album FOTO: Večernji look Gold paleta/privatni album
Dolaskom ljeta postoje dvije opcije: Djevojke se ili ostave make upa, koriste samo ono što im je potrebno i ne zamaraju se ili pak, poput mene, promijene paletu boja koje koriste prema toplim smeđim, zlaćanim i brončanim nijansama i u njima se kupaju. Druga opcija je svakako kompliciranija, pogotovo kada vani lupi +30°C, ali bitno da se mi osjećamo lijepo i egzotično!
Vidi originalni članak

Jedna takva lijepa i egzotična poslastica dočekala me na stolu u uredu prije nekoliko dana. Radi se o Bobbi Brown limited edition kolekciji "Beach Nudes" koja je stvorena, vidi vraga, za brončane "beachy" lookove, koji se mogu nositi od jutra do večeri, ili postupno tijekom dana nadograđivati. Kolekcija se sastoji od tri palete sjenila, dva bronzera i tri ruža, a zaštitno lice je Kate Upton. U paketiću su me čekale dvije Sunkissed Eye palete u nijansama "Pink" i "Gold", Bronzing Powder bronzer u nijansi "Elvis Duran", kist za bronzer i sva tri ruža iz kolekcije, dakle Sheer Lip Colour u nijansama "Pink Gold", "Boho Bronze" i "Peach Sorbet". 

Sunkissed Eye Palette

Palete dolaze s 4 sjenila, od kojih su dva šljokičava, a dva mat. U "Pink" paleti prevladava ton ružičaste, uz prljavo bijelu i tamno smeđu, dok je "Gold" očekivano zlaćana, uz nude i crnu. Prvenstveno, šljokičava sjenila su zaista JAKO šljokičava. Ostavljaju vrlo izražajan trag šljokica i bez korištenja Fix+ na kistu, iako je uz njega sjaj genijalan. Sjenila su fantastično nadogradiva, pa su savršena za smokey eye, a različitost nijansi koje pašu jedna uz drugu već samo s jednom paletom daje milijun opcija za šminkanje. Ono što me naprosto oduševilo, lansiralo u svemiru, je to što se sjenila nisu skupila u pregib na očima! Ne znam kako vama, meni se to baš uvijek dogodi - s tim da kod isprobavanja čak nisam nosila ni primer za sjenilo! Njihova baršunasta tekstura izgleda savršeno sjeda na kožu. Ne zaboravimo i estetiku; pakiranje na granici ružičastog zlata i bronce je apsolutno predivno!

Bronzing Powder

Bronzer ima lijepu svilenkastu teksturu, no ostavlja sasvim mat trag na koži. Ponovno, radi se o nadogradivoj boji, što je savršeno za djevojke koje vole varirati između golotinje i drag queena - poput mene. Nijansa "Elvis Duran" je topla, nešto tamna za moj ten, no lako prilagodiva i za svjetlije tonove kože, koja licu daje vrlo prirodan osunčani izgled. Uz nju je išao fantastičan kist za bronzer, koji izgleda nije dio kolekcije, ali me apsolutno oduševio mekoćom! Fantastično klizi po licu i lijepo stapa proizvod s kožom. Topla preporuka.

Sheer Lip Colour

Uz sjenila koja su me kupila, i bronzer koji me osvojio na prvu, najmanje sam zadovoljna su ruževima, no ne po pitanju kvalitete već nijansi. Radi se bojama blago sedefasta sjaja s dosta šljokica, koje su pritom prozirne i ne mogu se nanositi preko olovke za usne jer se tada lako tope. Nijansa "Pink Gold" zaista je ružičasto zlatna, no iz moje perspektive sretnija je kao highlighter za usne, nanesena samo posred usana povrh nekog drugog proizvoda ili u tankom sloju preko cijelih usana - tako ostavlja vrlo lijep sjaj. "Boho Bronze" je poprilično tamna brončana nijansa, djeluje crvenkasto-smeđe na usnama. Na svijetloj puti djeluje vrlo napadno, na meni nije laskava, ali lijepo će stajati djevojkama prirodno tamnije puti. "Peach Sorbet" zaigrana je ružičasto narančasta nijansa s malo šljokica (najmanje u skupini). Ona se svakako najlakše kombinira i idealna je dnevna ljetna nijansa - dovoljno pigmentirana da samo jedan sloj ostavi dojam zdravih, prokrvljenih usnica, a pritom je vrlo lagana. Ruževi sadrže shea i murumuru maslac te ulje koštice marelice, pa usne hrane, i ostavljaju hidratiziran (ne ljepljiv!) osjećaj na usnama.

S obje palete kreirala sam po jedan dnevni i večernji look, vrlo jednostavni, nosivi, a super prikladni za raznovrsne dnevne i večernje prilike. S pink paletom napravila sam "Barbie" dnevni look, s ružičastim sjenilom na kapku, bronzerom na pregibu oka i uskom šljokičavom ružičastom crtom ispod očiju. Koristila sam bronzer i na licu, s kojim sam ga lagano osjenčala, kao i Bobbi Brown Eye Opening maskaru, jednu od mojih favorita. Na usne sam stavila "Peach sorbet" i tako nekako zaokružila ružičastu priču, koja je ovo ljeto vrlo trendi. Za večer sam look samo nadogradila - šljokičavo ružičasto sjenilo stavila sam preko čitavog kapka, a u pregib sam dodala tamno smeđe sjenilo i osjenčano izvukla oko prema van. Pojačala sam bronzer, i na usne stavila "Boho Bronze". Iako se šljokice na kapku ovdje ne vide, malo su razigrale jedan tipičan "zemljani" smokey eye. 

Sa zlatnom paletom kreirala sam lookove svojstvenije sebi, kako upravo te tonove najradije nosim. Dnevna verzija je vrlo prozračna, i djeluje praktički golo iako u biti ima dosta slojeva (i onda vam neki dečko kaže joj baš si lijepa s malo šminke, a ti nosiš tri vrste sjenila, maskaru, puno bronzera, imaš nacrtane obrve... #me). Na kapak sam stavila nude nijansu iz palete, u pregib šljokičavu brončanu nijansu, a u unutarnji kut oka malo zlatne. Koristila sam puno više bronzera no u ružičastom dnevnom looku, ali djeluje vrlo lagano i prozračno. Maskaru sam stavila samo na gornje trepavice, a na usne malo "Pink Gold" ruža, više u funkciji highlighta. I taj look sam za večer nadogradila! Preko postojeće "baze" sjenila na očima postepeno sam slagala i dobro "blendala" crno sjenilo, koje sam samo u pregibu naglasila. Povukla sam i smokey crtu ispod očiju, a u unutarnje kutove oka stavila sam šljokičavo brončano sjenilo. Dobila sam fantastičan proziran smokey eye s pokojom šljokicom, koji me toliko oduševio da ga uskoro ponavljam. Na usnama sam izmiješala "Pink Gold" i "Peach Sorbet" i dodatno ih umiješala na usne prstom. 

"Beach Nudes" kolekcija, koliko god to zvučalo kao pravi klišej, nudi za svakoga ponešto - lijepe nijanse, šljokičavo i mat, svijetlo i tamno... Radi se o bojama koje zaista stoje većini ljudi! Proizvodi su jako kvalitetni, postojanost je zavidna i lijepo se nanose i stapaju s kožom. Da ih moram nekako gradirati po onom što mi se najviše svidjelo, do onoga što mi se najmanje svidjelo, prvo su sjenila, zatim bronzer pa onda ruževi. Sugeriram da proizvode pogledate u Douglasu (gdje se ekskluzivno prodaju!), napravite swatcheve, uvjerite se u fantastičnost tekstura i odaberete najbolju kombinaciju boja za sebe, jer ovo su limitirani komadi u koje se isplati uložiti. Garantiram da ćete biti zadovoljni!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".