Dr. Hauschka - svakodnevni ritual za baršunastu ljepotu vaših ruku

Snaga učinkovitih i dragocjenih biljnih ulja te ugodan miris potiču hidrataciju i pružaju božanstvenu ugodu suhoj i preosjetljivoj koži vaših ruku...
Vidi originalni članak

Njegovana se žena poznaje po rukama, teza je s kojom odrastamo nerijetko potvrđujući njenu istinitost. Često čujemo kako su ruke uz lice, najizloženije negativnim vanjskim utjecajima poput sunca, promjena temperature, agresivnim sredstvima za čišćenje, a što u konačnici nepovoljno utječe na njihovu ljepotu i zdravlje. Svjesni činjenice da ruke govore mnogo o osobi, mali rituali njege trebali bi biti dio svakodnevne higijene. U Dr. Hauschki znaju koliko je svakodnevne pažnje i njege rukama potrebno stoga su razvili kremu koja od prvog nanošenja hrani, hidratizira i revitalizira suhu, ispucalu i preosjetljivu kožu ruku. Iznimna formulacija kreme sadrži srž afričke biljke Kalanhoe koja pruža intenzivnu obnovu i omekšava kožu ruku.

Dr. Hauschka božanstveni tretman za baršunaste ruke

Pronaći dobru kremu za ruke zna biti zahtjevno, obzirom na to što sve želimo od jedne takve kreme. Žene su u potrazi za njegom koja će koži, nakon svega nekoliko sekundi nakon nanošenja, pružiti baršunasti dodir bez ljepljivog i masnog filma. Dr. Hauschka krema za ruke pruža osjećaj iznimne njege koji djeluje poput božanstvenog tretmana za suhe ruke i preosjetljivu kožu. Snaga dragocjenih biljnih ulja za ugodan i nježan miris vrlo će vas brzo uvjeriti da zaboravite na ostale kreme za ruke. Visokokvalitetna biljna ulja jojobe i badema u suradnji s pčelinjim voskom njeguju isušenu kožu ruku i pružaju joj najbolje što priroda može podariti. Odabrani ekstrakti ljekovitih biljaka kako što su bjelodan i mrkva, potiču obnovu kože, a revitalizirajući bryophyllum (Kalanhoa) i spojevi iz korijena sljeza, koji potiču regulaciju vlažnosti, ključni su za uspjeh Dr. Hauschka kreme za ruke. Regulira sadržaj vlage i masnoće u epidermi i ne ostavlja mastan trag na koži. Suhe i ispucale ruke već nakon nekoliko minuta postaju ponovno mekane i glatke. Idealna je i za njegu dječjih ruku. Dr. Hauschka krema za ruke idealna je i za njegu dječjih ruku.

Želite li posvetiti posebnu pozornost svojim rukama pripremite im posebnu njegu barem jednom tjedno. Nanesite dvostruku količinu Dr. Hauschka kreme za ruke na svaku ruku i utrljajte ju nježnim pokretima od dlana prema zapešću. Umotajte ruke u topli ručnik, udobno se smjestite i pet do osam minuta prepustite ljekovitim sastojcima da djeluju. Nakon toga imat ćete svileno meke, revitalizirane i njegovane ruke.

Nježne ruke za svaku priliku

Dr. Hauschka krema za ruke namijenjena je i onima koji su stalno u pokretu, a žele u svakom trenutku imati uza sebe kremu za ruke. Kremu za ruke preporuča se držati u ladici na poslu ili na polici u kupaonici, kako bi vam uvijek bilo na dohvat ruke. Svi kojima se ruke brzo suše što zbog posla koji rade, što zbog proljetnog vremena i vjetra, cijenit će kvalitetnu kremu za ruke.Dr. Hauschka kremu za ruke u pakiranju od 50 ml možete pronaći po cijeni od 88,25 kn.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".