Ovi popularni beauty brendovi još nisu stigli na hrvatsko tržište (ali znamo gdje ih nabaviti)

NARS, Kiko Milano i Huda Beauty samo su neki od make up brendova čiji dolazak u Hrvatsku željno iščekujemo
Vidi originalni članak

Pojavom web shopova kupovina je generalno svima olakšana, no kada je riječ o kupovini kozmetike to nije uvijek slučaj. Nijansu pudera teško je precizno odrediti na temelju ponuđene palete ponuđene na internetu, a isto tako, određena nijansa ruža na usnama izgleda drugačije nego što izgleda na ambalaži. Sve u svemu, koliko god to paradoksalno zvučalo, puno je jednostavnije otići u dućan i testirati proizvod na vlastitoj koži. 

Premda nas svake godine ugodno iznenadi pojava nekog novog makeup brenda na hrvatskom tržištu, i dalje postoje brendovi koji svjetlo dana na ovim prostorima još uvijek nisu ugledali. Među brendovima koji su svoju slavu stekli popularnošću make up tutoriala na Instagramu i Youtubeu, a koje na policama hrvatskih drogerijsa i parfumerija ne možemo naći, nalaze se i Kiko Milano, Huda Beauty, NARS, Laura Mercier, Tarte i Fenty Beauty by Rihanna. 

Kiko Milano, čija je šminka vrlo pozitivno recenzirana, možda nema prodajno mjesto u Hrvatskoj, ali nije ni toliko nedostupna. Kikov dućan nalazi se u Palmanovi u blizini Trsta, dok preostale brendove možete pronaći u Sephori na beogradskoj adresi. 

Za one koji su se već uvjerili u kvalitetu ovih make up brendova i koji znaju točno koju nijansu trebaju, odlično će poslužiti i web shopovi poput Sephorinog ili Cult Beautyja

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".