Dove poslao snažnu poruku reklamom "Hrabrost je lijepa" s licima zdravstvenih djelatnika koji se bore protiv koronavirusa

Na njihovim licima vidljivi su tragovi maski, a reklama se, nakon Kanade i Amerike, planira proširiti na još nekoliko država
Vidi originalni članak

Dove je ovih dana predstavio novu reklamu koja je dio kampanje "Stvarna ljepota" - riječ je o projektu "Courage Is Beautiful", odnosno "Hrabrost je lijepa", reklami od 30-sekundi u kojoj su prikazana lica zdravstvenih djelatnika koji se bore protiv pandemije koronavirusa, i to kako izgledaju kad se zaštitne maske skinu. 

Do sad su objavljena dva videa, jedan s kanadskim, a jedan s američkim zdravstvenim djelatnicima, a Alessandro Manfredi, izvršni potpredsjednik Dovea, rekao je da brend planira objaviti još nekoliko videa sa zdravstvenim djelatnicima iz drugih zemalja, piše PopSugar.

Također, u sklopu kampanje, Dove se udružio s brendom Vaseline te su zajedno donirali dva milijuna dolara kompaniji Direct Relief kako bi se osigurala zaštitna oprema, ventilatori i lijekovi, kao i proizvode u vrijednosti 2,5 milijuna dolara organizaciji Feeding America. Osim toga, Unilever, vlasnik robne marke Dove, donirao je hranu i higijenske potrepštine u vrijednosti 108 milijuna dolara kako bi pomogli svima onima koji se bore protiv pandemije koronavirusa. 

Zvijezde nove Dive su žene koje u nemogućim uvjetima pokušavaju naše živote vratiti u normalu. Novu Divu potražite na kioscima u subotu, 11. travnja, ekskluzivno uz Večernji list:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".