Domaća vizažistica otkriva kako promijeniti rutinu šminkanja za jesen i proizvode koje preporučuje

Hidrataciju treba obavezno pojačati, podloga i dalje neka bude prozračna i sjajna, a bronzer pomaže da postignemo onaj pravi jesenski glam
Vidi originalni članak

Dolazak jeseni donosi promjene u načinu na koji se šminkamo. To je vrijeme kada možemo eksperimentirati s novim bojama i teksturama kako bismo postigli savršen izgled za sezonu. Domaća vizažistica, Seka Kožul, otkriva svoje tajne i preporuke za jesenski makeup.

Već krajem kolovoza razmišljamo kako će boje ljeta uskoro zamijeniti neki novi tonovi jeseni. Priroda se mijenja, pa nam kao takva bude najbolja inspiracija za novi make up. 

– Prevladavaju zemljani, brončani i bordo tonovi. Naravno i sve nijanse crvene su dobrodošle. Koža je još preplanula, pa ju kao takvu možemo još dugo koristiti kao podlogu za postizanje željenog look-a – otkrila je Seka.

Hidrataciju treba obavezno pojačati, podloga i dalje neka bude prozračna i sjajna, a bronzer pomaže da postignemo onaj pravi jesenski glam. Prejako konturiranje odavno  više nije in, tako da uz jače naglašene oči i intenzivan ruž, jesenski look je i dalje prirodan, svjež i nosiv. 

– Uz te jače boje možete si dozvoliti i intezivnije nanošenje highlightera da biste naglasili mladolik izgled i samim time zaokružili ovaj make up look – objasnila je.

Kada se govori o proizvodima koje preporučuje, Seka Kožul izdvaja nekoliko svojih favorita za jesenski makeup:

Too Faced Sun Bunny Natural Bronzer
Dobijte klasičan, prirodan sjaj bez da izgledate narančasto. Blagi ružičasti podton u ovoj paleti s dvostrukom nijansom oponaša rumenilo pravog tena za blistavost i sjaj. Jedna od prednosti ovog bronzera je njegova meka tekstura koja se lako blenda na koži. 

L'ADRIA Tonik za lice Restorative mist
L’ADRIA Restorative mist tonik za lice pomoću inovativne hibridne formulacije emulzije u spreju istovremeno njeguje i hidratizira kožu, bez osjećaja masnoće. Obogaćen ekstraktom mrižice (morske lavande), niacinamidom i maslinovim skvalanom, odličan je izbor za njegu i hidrataciju svih tipova kože, pa čak i masne kože sklone nepravilnostima.

MAC matte ruž  u boji Ruby Woo
MAC matte ruž u boji Ruby Woo je kultni proizvod u svijetu šminke koji je osvojio mnoge zaljubljenike u crvene ruževe. Ovaj ruž nudi klasičnu i elegantnu crvenu nijansu koja nikada ne izlazi iz mode. Jedna od karakteristika ovog ruža je njegova mat formula. Mat finiš daje intenzivnu boju i dugotrajnost, što znači da će vam ostati na usnama tijekom cijelog dana bez potrebe za čestim popravcima.

NARS Blush rumenilo nijansa Orgasm
Rumenilo NARS Blush nudi bestežinski trag i ostavlja prirodan finiš. Pomoću mikroniziranih pigmenata u prahu daje neodoljivo mek izgled vašem licu i obrazima. Rumenilo možete nanijeti na tri načina, ovisno o efektu koji želite postići. Za konturiranje – boju nanesite na sljepoočnice, pa prateći oblik slova C, lagano stapajte s kožom sve do jagodica. Za luksuzan sjaj, boju nanesite na jabučice obraza, pa razmažite prema vanjskim rubovima i prema dolje. Za naglašavanje, rumenilo nanesite točno ispod jagodičnih kosti i pod kutom, stapajte prema gore, prema uhu.

Huda beauty The new nude eyeshadow palette
Ova paleta nudi 18 različitih nijansi sjena za oči, uključujući mekane neutralne tonove, bogate šljokice, i intenzivne mat boje. Nijanse su pažljivo odabrane kako bi omogućile kreiranje bezbroj različitih lookova, od svakodnevnih do glamuroznih. Ono što čini ovu paletu posebnom je kombinacija mat, metalik i šljokičastih sjena, što vam omogućuje da eksperimentirate i stvarate različite efekte na vašim kapcima. Formulacija sjena je izuzetno pigmentirana i lako se blenda, što olakšava nanošenje i miješanje boja.

MAC Soft & Gentle Mineralize Skinfinish
Mineralize Skinfinish je baršunasti highlighter koji ima blistavi finiš. Obogaćen je MAC Multi Mineralnim kompleksom i vitaminom E. Za sve tipove kože. Dolazi u raznim nijansama koje su visoko pigmentirane, omogućujući vam intenzivan sjaj s minimalnim nanošenjem proizvoda.

Chanel Rouge Allure Laque u nijansi Timeless
Chanel Rouge Allure Laque je ekskluzivan proizvod za usne koji spaja bogatu boju ruža s visokim sjajem sjaja. Ovaj proizvod predstavlja spoj tradicionalne elegancije koju Chanel simbolizira i inovativne formule koja pruža intenzivan i dugotrajan rezultat. Nijansa Timeless nudi intenzivnu boju koja ostavlja dubok i bogat trag na usnama, a istovremeno pruža visoki sjaj. Ovo je sjajan izbor za one koji vole usne koje privlače pažnju.

Arhitektica u savršenoj kombinaciji za prijelazno razdoblje: Top krade pozornost, a hlače daju dozu chica
Okrenite novu stranicu u karijeri! Kreću upisi 19. generacije dugo očekivanog Beauty PRO tečaja pod vodstvom Silve Stojanović
Nova jesenska modna sezona donosi nam klasiče krojeve koji se spajaju s inspiracijom retro stilova

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".