Domaća beauty entuzijastica preporučuje top 5 proizvoda iz drogerije do 50 kn za njegu kože

Učinkoviti i pristupačni - tako glasi dobitna formula za savršene beauty proizvode, a Tamara Obrvan s profila Skincare Akademija podijelila je svoje favorite
Vidi originalni članak

Uvijek smo u potrazi za novim proizvodima koje ćemo rado uklopiti u svoju jutarnju i večernju rutinu njege kože, a nema boljeg kad pronađemo učinkovite proizvode po pristupačnim cijenama. Rado pratimo i domaće skincare influencerice kod kojih uvijek pronađemo zanimljiv savjet ili preporuku, a ovog puta nam je beauty entuzijastica Tamara Obrvan preporučila top 5 proizvoda iz drogerije. 

Tamara stoji iza bloga i Instagram-profila Skincare Akademija, gdje je prati više od 16 tisuća ljudi. Najdraža stvar kod njezinih preporuka ovog puta je ta što su svi proizvodi cjenovno ispod 50 kuna. Dakle, učinkoviti i pristupačni - savršena kombinacija!

Simple Water Boost gel

Micelarni gel za umivanje dostupan je u drogerijama i trgovinama, a za 150 ml potrebno je izdvojiti 40-ak kuna. Tamara za njega kaže da je izuzetno nježan i hidratantna, a istovremeno učinkovit. Također, kaže kako je dobar izbor jer odgovara svim tipovima kože.

Biobaza Kamilica gel

Ako tražite gel-proizvod za umivanje, u drogerijama obratite pozornost na Biobazin Kamilica gel. Tamara kaže kako je on odličan izbor za masnu kožu, no treba pripaziti jer može biti isušujuć. Cijena za 150 ml se kreće između 33 i 35 kuna. 

Olival Hidro tonik

Uz Biobazu, na popisu je svoje mjesto pronašao još jedan proizvod s domaćim potpisom - Olivalov Hidro tonik. Proizvod možete potražiti u drogerijama i na Olivalovom web shopu, a cijena bočice od 150 ml je 40 kn. Tamara kaže kako je tonik specifičan po tome što je hidratantan i "poništava" učinke tvrde gradske vode. Ipak, ne preporučuje ga za korištenje osobama koje imaju oštećenu kožnu barijeru. 

Simple Water Boost noćna krema

U posljednje vrijeme, skincare ljubiteljice obožavaju brend Simple, a Tamara je na popis najboljih drogerijskih proizvoda do 50 kuna uvrstila još jedan Simple proizvod. Radi se u Water Boost noćnoj kremi koji je po cijeni od 40-ak kuna, koliko treba izdvojiti za pakiranje od 50 ml, dostupan u drogerijama i trgovinama. Tamara noćnu kremu opisuje kao izuzetno hidratantnu i pogodnu za sve tipove kože. 

Revox Just Azelaic Acid 10%

Ovaj proizvod nije dostupan u drogerijama, već u Douglasu, a Tamara pojašnjava kako dolazi kod ovog proizvoda 10% azelaične kiseline dolazi u lako mazivoj formuli. Dodaje da azelaična kiselina djeluje na hiperpigmentacije, akne, crvenilo i teksturu, a pakiranje od 30 ml košta približno 49 kuna.

 

Savršen odabir za ljetne dane: Hit je boja kose koja odlično pristaje Jennifer Lopez, a izgleda jako prirodno

Modelu i bivšoj misici minijaturna haljina odlično pristaje: Nosi je s natikačama koje su već sezonama najpoželjnije

O tenisicama koje nosi ljepotica sa špice mišljenje je podijeljeno: Kombinirala ih je s elegantnom haljinom

Ako vam se sviđaju it sandale kakve nose Sloković i Tedeschi, pronašli smo gotovo identičan, no pristupačniji model

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".