Dobrodošli u čaroban svijet Glamglow!

Vidi originalni članak

Najpoznatije maske na svijetu, omiljene u svijetu poznatih ali nimalo manje ženama i muškarcima diljem svijeta, dolaze na hrvatsko tržište! Prvi kupci Glamglow maski za lice su bili make up artisti i zvijezde Hollywood-a, prijatelji danas uspješnog bračnog para Glenn i Shannon Dillmore. Danas je Glamglow®  multimilijunski brend, omiljen i neizostavan proizvod za sve koji žele trenutne i vidljive rezultate. Tko sve koristi Glamglow maske?... Denzel Washington, Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Tommy Lee, Nina Dobrev, Jeremy Piven, Jay-Z i mnogi, mnogi drugi. Sexy pakiranja dizajnirana su u skladu s osjećajem kao da sami sebi otvarate poklon i unutra je upravo ono što ste oduvijek željeli. A znak Hollywodske zvijezde… predstavlja simbol slave, glamura i oduševljenja.

Od lansiranja brenda 2010. godine do danas, Glamglow maske dobitnice su preko 30 prestižnih nagrada i globalno su priznate kao brzo djelujući, inovativni tretmani od blata koji pružaju trenutne i vidljive rezultate. Najpoznatija i prva kreirana maska je Youthmud® - bazirana na čarobnim sastojcima vulkanskih stijena, morske gline s francuskih obala te pravim listovima zelenog čaja. Druga najpoznatija je peel off maska Gravitymud® za koju kažu “da je s onoga svijeta“ osim izvrsnih rezultata, tijekom sušenja pretvara iz bijele u sexy srebrnu.

Upoznajte Glamglow svijet!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".