Dobro došli u novo zlatno doba regeneracije kose! Pantene predstavlja Molecular Bond Repair!

FOTO: Pantene FOTO: Pantene FOTO: Pantene FOTO: Pantene FOTO: Pantene
Kupce u trgovinama Bipe od 11. do 24. travnja očekuje posebna promotivna cijena cijele linije
Vidi originalni članak

Ne tražite dalje kako biste svojoj iznimno oštećenoj kosi pružili obnovu kakvu zaslužuje! Nova Panteneova kolekcija Molecular Bond Repair s perlicama Pro-V Nutri započinje novo zlatno doba obnove kose. Ova tehnološki unaprijeđena linija, u kojoj su tri proizvoda, donosi do 100% regeneracije kose na molekularnoj razini poništavajući sve vidljive znakove oštećenja kose. Svakodnevni tretmani poput ravnanja i oblikovanja pa sve do ozbiljnijih oštećenja koja uključuju bojanje, izbjeljivanje i keratinske tretmane sada mogu biti popravljena. A kosa će ponovno izgledati kao da je živa.

Perlice Pantene Pro-V Nutri

Svaki proizvod iz nove linije Molecular Bond Repair sadrži 5000 koncentriranih regenerativnih nutritivnih perlica koje se u potpunosti otapaju i otpuštaju milijune hranjivih tvari pri svakoj upotrebi. Kao rezultat toga, zahvaljujući formuli bogatoj nutrijentima, kosa je do 100% regenerirana. Kolekcija Pantene Molecular Bond Repair rezultat je sedmogodišnjeg istraživanja koje su proveli Panteneovi stručnjaci. Regeneracija kose na molekularnoj razini je revolucionarna inovacija i još jednom Pantene svrstava u sam vrh brendova za njegu kose. Novi intenzivni balzam Pantene Molecular Bond Repair cilja na one s ekstremnim oštećenjima kose uzrokovanim izbjeljivanjem, keratinskim tretmanima, trajnom i farbanjem, pružajući regeneraciju veza u vlasima kose na molekularnoj razinu, pa dobivate vidljivo zdraviju kosu koja odiše životom.

Linija Pantene Molecular Bond Repair

INTENZIVNI BALZAM PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR
Regenerira kosu na molekularnoj razini
Kao najkoncentriraniji i najmoćniji proizvod u ovoj liniji, s formulom koja sadrži više od 5000 perlica Pantene Pro-V Nutri, ovaj tretman za dubinsku njegu obnavlja hidrofobne i štiti kovalentne veze. Dovoljno ga je ostaviti na mokroj kosi samo 3 minute kako bi njegovo dubinsko molekularno djelovanje postalo vidljivo i na površini kose.

ŠAMPON PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR
Štiti kosu na molekularnoj razini
S najvećom Panteneovom koncentracijom nutrijenata Pro-V, ova formula čisti i štiti kosu na molekularnoj razini, za kosu koja je toliko vidljivo zdravija i regenerirana, da imate osjećaj da je doista živa.

BALZAM PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR
Jača kosu na molekularnoj razini
Ovaj višenamjenski balzam obogaćuje i jača kosu zahvaljujući naprednoj tehnologiji. Možete ga isprati ili ostaviti na kosi. Popravljajući oštećenja kose na molekularnoj razini, ovaj balzam obnavlja kosu pri svakoj upotrebi.

Uz pomoć nove kolekcije Pantene Molecular Bond Repair komplicirani režimi njege i skupi frizerski tretmani mogu biti stvar prošlosti. Rutina regeneracije kose uključuje korištenje šampona po potrebi, balzama prilikom svakog pranja, a intenzivni balzam Pantene Molecular Bond Repair se koristi najprije jednom tjedno, a onda se može koristiti sve rjeđe, odnosno samo jednom mjesečno jer će kosa već nakon nekoliko korištenja biti do 100% regenerirana.

Kupce u trgovinama Bipe od 11. travnja do 24. travnja očekuje promotivna ponuda odnosno 25% niža cijena cijele linije Pantene Molecular Bond Repair. Za kosu koja opet izgleda kao da je živa.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".