Do savršenih valova u kosi za manje od pet minuta: Isprobajte viralni hit s TikToka za odličnu frizuru

Genijalan smo trik ponovno pronašli na TikToku, pravoj riznici odličnih beauty savjeta i recenzija, a ovaj nam se posebno svidio jer je za njega potrebno svega nekoliko minuta. Naravno, nakon malo prakse.
Vidi originalni članak

Kad su u pitanju frizure, ne samo za svečane prigode, nego i one za svaki dan, valovi u kosi postali su pravi klasik. Najbolji nastanu pod vještim rukama frizera u salonu, no ako ih volite nositi za svaki dan, sigurno ste u potrazi za raznim tutorialima, savjetima i trikovima s kojima će oni ispasti barem približno dobri kao u salonu. Genijalan smo trik ponovno pronašli na TikToku, pravoj riznici odličnih beauty savjeta i recenzija, a ovaj nam se posebno svidio jer je za njega potrebno svega nekoliko minuta. Naravno, nakon malo prakse. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trik je na svojem TikTok profilu podijelio portal Glamour UK. Za početak, kosu svežite u visoki konjski rep i kosu kovrčajte dok je ona u repu, s figarom ili peglom, ovisno o tome što preferirate. Tehnika možda zvuči prejednostavno da bi funkcionirala, no ima nekoliko prednosti. Prije svega, visoki je rep jako jednostavno napraviti, a lakše ga je i kovrčati nego raspuštenu kosu. Naime, kosu je lakše podijeliti na nekoliko dijelova dok je u repu, nego kad je raspuštena. Treće, dio kose bliži korijenu nalazi se u repu pa ćete postići željeni efekt da je kosa nakovrčava od sredine prema niže, što je cool i ležerniji način za nositi valove, pogotovo kad su u pitanju frizure za svaki dan. 

Koraci koje trebate slijediti:

  1. Svežite kosu u visoki konjski rep
  2. Podijelite kosu u pet dijelova ili manje, po želji. Manje sekcija znači i opuštenije valove
  3. S peglom, figarom ili štapom za kovrčanje počnite uvijati pramenove
  4. Kad ste uvili cijelu kosu, rasputite rep
  5. Prema želji možete nakovrčati i pramenove koji uokviruju lice

Najbolja stvar je ta što je cijeli proces gotov u manje od pet minuta, ne zahtijeva velike frizerske vještine i cijeli je tutorial idealan i za potpune amatere, piše Glamour

U galeriji potražite inspiraciju za odlične frizure za svaki dan:

FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @leoniehanne FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @leoniehanne

Poslovni outfit ekonomista i poduzetnika nije prošao nezamijećeno: 'Nikad ne bih nosio košulje kratkih rukava'

Modno osviještenog Alojza prati milijun ljudi: Sve je počelo s unukovim prijedlogom da isproba njegovu odjeću

Youtuber na šaljiv način pokazao razlike između Amerikanaca i Hrvata u kafiću: 'Tako se naručuje kava!'

Jeste li već isprobali Rajsku tortu, desert za koji kažu da je drugačiji i finiji od ostalih?

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".