Jednostavno do mršavog i zategnutog lica!

Šminkanjem i raznim savjetima iz svijeta ljepote, malo što je nemoguće – prikriti, zakamuflirati, istaknuti.. Zategnuto i svježe lice nešto je što nikad ne izlazi iz mode i svima odlično stoji!
Vidi originalni članak

Šminkanjem i raznim savjetima iz svijeta ljepote, malo što je nemoguće – prikriti, zakamuflirati, istaknuti.. Zategnuto i svježe lice nešto je što nikad ne izlazi iz mode i svima odlično stoji! 

1. Konturiranje

Mislim da ste svi već upoznati s ovim pojmom koji je odavno ušao u svakodnevnu rutinu žena diljem svijeta, pa tako i našu. Ako slučajno nije u vašu, nakon ovog sigurni smo da hoće. Naime, konturiranje je igra sjenama gdje tamnijom bojom prikrivamo i stanjujemo – na primjer ako tamniju boju nanesete ispod jagodičnih kosti vaše lice će dobiti dimenziju i izgledati mršavije i tanje. Tamniju boju možete nanijeti i na bradu i time izbrisati podbradak. 

2. Highlighter

Nanesite ga na vrhove jagodica, vrh usnice i tanku liniju po sredini nosa i time ćete skrenuti pozornost upravo na te točke na vašem licu. Highlighter zajedno s konturiranjem daje savršeni efekt vidno tanjeg i definiranog lica.

3. Rumenilo

Ono također igra veliku ulogu u sužavanju i optički zategnutijem licu. Umjesto uobičajenog nanošenja rumenila na obraze, nanesite ga malo više odnosno malo iznad jer ćete upravo tako dobiti face lifting efekt. 

4. Eyeliner

Kako nanosite eyeliner itekako igra veliku ulogu hoće li vam lice djelovati vitkije ili ne. Naime, što više (dijagonalno više a ne dulje) izvučete luk/liniju eyelinera, to će vam lice djelovati vitkije. 

5. Visoki konjski rep

Zavežete li čvrsti visoki rep, čak ćete i osjećati zategnutost. Ako slijedite korake ispred, u kombinaciji s konjskim repom, dobit ćete najbolji efekt.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".