Do chic razbarušene punđe u samo nekoliko koraka: 'Isprobala sam trik i savršen je!'

Chris Appleton na TikToku je podijelio trik za kojeg kaže da funkcionira na različitim tipovima kose, a s njim je put do razbarušene punđe jednostavniji nego ikad.
Vidi originalni članak

Razbarušena, pomalo neuredna punđa ultimativna je ljetna frizura koja izgleda kao da se oko kose nismo pretjerano trudili, no dobra messy punđa zapravo zahtijeva i vještine i trud kako bi ispala savršeno nesavršena. Problemi kod messy punđe su baby kosa, zatim malena punđa ili jednostavno nedostatak know-how znanja. 

Ipak, tu je uskočio svjetski poznati stilist kose Chris Appleton i na svojem TikToku ponudio odlično rješenje koje ćemo svakako isprobati za efektnu punđu. Samo neke od Chrisovih klijentica su Kim Kardashian, Ariana Grande i Jennifer Lopez, a ovim je videom prikupio više od 8,7 milijuna pregleda, što potvrđuje i kolika je potražnja za neurednim punđama, piše Glamour

@chrisappletonhair Try this hair hack for the perfect messy bun. Thank u @kittybluuuu @colorwow.hair ♬ Barbie Girl - Aqua

Objasnio je da ovakva punđa funkcionira na različitim tipovima kose, čak i na onoj tanjoj. Kako bi kreirao razbarušenu punđu, kosu je podijelio u dva jednaka dijela i zatim ih svezao u visoki rep. Međutim, kosu nije skroz izvukao iz gumice, nego je ostavio krug koji je zatim preklopio s istim krugom iz drugog repa i tako dobio dvije "polupunđe".

Prekrižio je jednu polupunđu preko druge i učvrstio ukosnicama, a kako bi postigao volumen u kosi, koristio je sprej za teksturu. Vrhove koji su ispali iz punđe pričvrstio je ukosnicama, a riješio je i problem baby kose tako što ju je sa sprejem za kosu i mekanom četkicom stilizirao oko lica. Video su komentirali oduševljeni pratitelji na TikToku koji kažu kako su trik isprobali i da je - savršen!

Bez obzira na ljetne trendove koji nas prate, razbarušena messy punđa je vječni ljetni hit, a s Chrisovim trikom ne oduzima mnogo vremena za stiliziranje.

Traper torbice vraćaju se u modu, a mi vam donosimo najbolje komade iz omiljenih dućana:

FOTO: Stradivarius Mala torba od trapera 17,99 EUR FOTO: Stradivarius Velika torba od trapera 25,99 EUR FOTO: Stradivarius Denim torba u obliku mjeseca 19,99 EUR FOTO: H&M Denim torba 20,99 EUR FOTO: Zara Denim torbica sa zakovicama 17,95 EUR FOTO: Zara Clutch denim torbica 35,95 EUR FOTO: Zara Torbica od trapera s preklopom 29,95 EUR FOTO: Zara Mini torba od trapera s utisnutim uzorkom 22,95 EUR FOTO: Zara Torba od trapera s kopčama 39,95 EUR

Trik za volumen u kosi: Kažu da funkcionira čak i na jako tankoj kosi, a trebate samo fen i češalj
15 najboljih parfema svih vremena: Otkrijte novi ili pronađite stari mirisni favorit!
Novi pogled na omiljeni model haljina: Midi je sjajan za svako godišnje doba

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".