Do 705 kn: Iz popularne parfumerije preporučuju 8 muških mirisa na koje ove jeseni vrijedi obratiti pozornost

Bez obzira na to želite li razveseliti dragu osobu ili sami sebe, vjerujemo kako će ovaj popis biti od velike pomoći te na njemu možda pronađete novog mirisnog favorita
Vidi originalni članak

Nova sezona označava promjenu u ormaru i beauty rutini, a ona se događa i u parfemskom svijetu. Laganiji i prozračni mirisi često su rezervirani za tople dane, dok hladna sezona dobro "podnosi" one malo teže. Kod izbora idealnog parfema, pozornost stavljamo na nekoliko stvari. 

Osim nam mirisne note trebaju odgovarati, poželjno je da nas parfem prati kroz cijeli dan i što duže se zadržava na koži. Tu je i faktor cijene pa su poželjni i oni cjenovno pristupačniji mirisi. Budući da miris koji osoba nosi može otkriti detalje o osobi, gotovo poput odjeće ili modnih dodataka, izboru parfema posvećuje se sve više vremena i pažnje. Ako krećete u potragu za novim parfemom, bilo da želite razveseliti sebe ili dragu osobu, u izboru vam može pomoći i naš popis. Tako Douglas donosi preporuku osam muških mirisa koji nisu skuplji od 705 kuna.

Iz popularne parfumerije preporučuju najljepše mirise za jesenske i zimske dane, a među njima možda pronađete i svog novog favorita

Guerlain Eau de Toilette, 50 ml 669 kn

U ovom je parfemu Guerlain prvi put kreirao miris badema za muškarce. Gornje note čine citrusi, ružmarin i cvijet naranče. Tu su i senzualne note amaretta na osnovi zrna badema i tonke, dok je baza miks drvenastih i kožnih nota.

Michael Kors Extreme Speed Eau de Toilette, 49 ml 419 kn

Riječ je o mirisu kod kojeg prevladavaju drvenaste note. Pridružuju im se i začinski mirisi, a opisuju ga kao parfem pogodan za svaki dan. Gornje note čine kardamom, kadulja i čempres, srednje ljubičica, korijander i cimet, dok bazu čine cedar, tolu-balzam i pačuli.

Burberry Mr. Burberry Eau de Parfum, 30 ml 535 kn

Miris je opisan kao spoj elegantnog i buntovnog, parfem koji donosi začinsko-drvenasti miks. Rezerviran je za posebne prigode. Parfem je lansiran 2017. godine, a kažu kako je inspiracija za njega bila je britanska prijestolnica.

Hugo Boss The Scent Eau de Toilette, 50 ml 699 kn

Opisan je kao miris koji traje i ne zaboravlja se lako. Note su orijentalne pa bazu čini vetiver, u srcu mirisa je slatka maninka, a pikantni đumbir nalazi se u gornjoj noti mirisa.

Bvlgari BVLGARI Man Wood Essence Eau de Parfum, 60 ml 705 kn

Miris je inspiriran šumom te kažu kako se u njemu spajaju dva stila života - urbani s prirodom. Odiše profinjenošću, a u njemu, uz drvenaste note, prevladavaju citrusne i topla ambra.

Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette, 50 ml 615 kn

Miris je istovremeno snažan i osjetljiv, sofisticiran je i otvara se notama crnog i bijelog papra, u kombinaciji sa zelenim bergamotom. Srce mirisa čini cedrovo drvo i kadulja, dok se u bazi nalaze mješavina tonke, apsolut kakaa, što rezultira profinjenošću mirisa

Valentino Uomo Eau de Toilette, 50 ml 605 kn

Za ovaj parfem kažu kako je kao stvoren je za jesenske i zimske dane. Gornje note čine citrusne note bergamota, u srcu je miks prženog zrna kave, slatke čokolade i blagog lješnjaka, dok bazu čine note cedra i kože.

Givenchy Gentleman Givenchy Intense Eau de Toilette, 60 ml 599 kn

U ovom se mirisu miješaju drvenaste, cvjetne i aromatične note. Parfem je predstavljen prošle godine, a opisan je kao miris koji se može nositi i za svaki dan i u posebnim prigodama. 

 

I kad nosi klasično odijelo, Monika Olujić istakne se izborom: Upotpunila ga je dodacima koji u modnom svijetu imaju kultno mjesto

Agentica za nekretnine na špici se istaknula izborom hlača: Tako efektan model ne viđamo svaki dan

Elegantna satenska haljina fantastično izgleda kad se spoji s klasičnim čizmama i vestom, baš kako je nosi studentica prava

Stručnjakinja iz zagrebačkog salona ima savjete za tanku kosu: 'Jednostavno i brzo rješenje je - odrežite kosu!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".