Dlake ispod pazuha najavljene su kao veliki trend za 2019., a cure su na Instagramu otišle i korak dalje

Odlučile su i dlake obojati u dugine boje, a inicijativi su se brzo pridružile i poznate osobe
Vidi originalni članak

Nova godina započela je trendom na koji će mnogi ipak negodovati - riječ je o Januhairyju, odnosno skupini žena koje su se odlučile "suprotstaviti" svemu onome što vidimo u magazinima i puštati dlake ispod pazuha mjesec dana, odnosno cijeli siječanj. 

Njihova je ideja da svi prihvate dlake na ženskom tijelu, a istovremeno prikupljaju novac za humanitarne svrhe. Predvodi ih 21-godišnja studentica Laura Jackson koja kaže kako je društvo u krivu jer žene odgaja da su dlake na njihovom tijelu čisti neukus te jako neatraktivne. 

"Akcija" je otišla korak dalje pa, osim što se žene poziva da prihvate sebe onima kakve uistinu jesu, potiče ih se da dlake oboje u dugine boje. Prvu fotografiju obojenih pazuha pokazala je frizerka Caitilin Ford, a te je boje odabrala kako bi skrenula pozornost na Mjesec ponosa. Pridružila se i pjevačica Miley Cyrus koja je dlake obojala u nekoliko nijansi ružičaste. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".