Diva isprobava najnovije make up trendove

Tamni podočnjaci - zbogom!
Vidi originalni članak

Tamni podočnjaci su noćna mora svake žene – i sami po sebi kao i proces prikrivanja istih koji je mukotrpan i rijetko skroz uspješan. Često smo zadovoljne i kad ih uspijemo zakamuflirati jer prekriti ih skroz nemoguća je misija – sve do sad! Za vas smo isprobali najnoviji trik iz svijeta ljepote koji nas je oborio s nogu jer su rezultati odlični! Naime radi se o nanošenju crvenog ruža na podočnjake jer se crveno i plavo neutraliziraju, a tek onda nanošenje concealera. 

Nakon nanošenja podloge, prođite crvenim ružem po podočnjacima laganim slojem i gradite boju po potrebi sve dok diskoloracija bude nevidljiva. Uzmite svoj omiljeni korektor i pokrite crvenu boju u potpunosti. Preporučujemo da koristite spužvicu nježno tapkajućim pokretima sve dok se boja potpuno ne neutralizira. Zadnji korak je nanošenje pudera u prahu ili kamenu u nijansi što bližoj vašoj boji kože kako bi sve ostalo na mjestu cijeli dan.

Naši dojmovi su više nego dobri – crveni ruž vrlo smo lako prekrili korektorom iako smo bili skeptični da to neće biti nimalo lako. Podočnjaci su nestali i time je ovaj trik zaslužio mjesto u našoj svakodnevnoj uporabi jer buđenje s podočnjacima više nije naša noćna mora! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".