Diva Beauty donosi: Kako snimiti savršen make up selfie?

Šminkali ste se sat vremena, a onda na slici ispali kao strašilo? To se više neće dogoditi - tri zaljubljenice u make up u magazinu Diva Beauty koji je na kioscima od subote 30.travnja otkrivaju kako snimiti make-up selfie
Vidi originalni članak

One su Isabella, Amadea i Lada, a njihove društvene mreže gore od količine pratitelja i djevojaka koje lude za njihovim beauty izborima. Što im je zajedničko? Obožavaju make-up i naučile su kako ga fantastično fotografirati! Isabella je blogerica iza popularnog bloga “The Pile of Style”, Amadea vizažistica i prava instagramska senzacija, a Lada je poznata kao “Bella make up” i jedna je od vizažistica čije odvažne konture pokušavaju kopirati Zagrepčanke. Djevojke otkrivaju je li se bolje slikati fotoaparatom ili mobitelom, koje aplikacije koriste za obradu fotografija, koji kozmetički proizvod najbolje izgleda na fotografijama...

"Tajna je u kadru i u svjetlu. Trebate znati koja vam je bolja strana i, naravno, okrenuti se prema svjetlu tako da nemate sjene na licu. Najbolji selfieji su uvijek za vrijeme tzv. golden houra" kaže Isabella Rakonić.

Amadea Muše tvrdi pak: "Djevojke najviše griješe kada prave grimase u želji da što bolje ispadnu na fotografiji i kad stave previše previše bronzera/highlightera ili kad imaju loše nacrtane obrve koje odvuku pozornost" dok Lada Mitrašinović smatra da je najveća greška upotreba blica ili pretjerana upotreba aplikacija. "Ne volim slike koje su vrlo isfiltrirane i “zaglađene” jer ih ne smatram realnima", kaže. 

Više o make-up selfiejima kao i drugim beauty temama - pripremama za sunčanje, popularnim dijetama, trendovima u make upu i kosi, savjetima kako pobjediti celulit i strije te što kriju kožmetičke torbice poznatih Hrvatica čitajte u Diva Beauty magazinu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".