Dior Solar i J'adore parfem bez alkohola idealan su ljetni spoj

Zamisliti ljeto bez savršene zaštite za kožu i savršenog mirisa, svakoj je od nas gotovo nemoguće i želimo najbolje za sebe. Ovoga ljeta zato biramo Dior Solar kolekciju te legendarni Diorov miris J'adore bez alkohola.
Vidi originalni članak

Zamisliti ljeto bez savršene zaštite za kožu i savršenog mirisa, svakoj je od nas gotovo nemoguće i želimo najbolje za sebe. Ovoga ljeta zato biramo Dior Solar kolekciju te legendarni Diorov miris J'adore bez alkohola.  

Prošle godine, Dior je predstavio Solar kolekciju od sedam must-have formula sa SPF-om za lice, tijelo i kosu namijenjenih svima koji sanjaju o bijegu iz svakodnevice u sretne trenutke ispunjene suncem. Inspirirana hotelom Eden Roc i čarobnom Francuskom rivijerom, luksuzne teksture, s Tan Beautifier Complexom i mirisom tahićanskog monoija, ova linija "utjelovljuje" ljetnu umjetnost življenja prema Dioru. Kako bi upotpunili doživljaj, ove godine kuća Dior predstavlja Protective Cream SPF 50 za tijelo. Prirodna i senzorna formula dizajnirana je za najzahtjevnije uvjete. Zahvaljujući kombinaciji organskih filtera koji apsorbiraju UV zrake i mineralnih filtera koji ih reflektiraju, nova Protective Cream SPF 50 efikasno štiti kožu od UVA i UVB zraka. Uz novi Dior Solar The Protective Cream SPF 50 za tijelo, u Solar liniji se nalazi sedam proizvoda uz koje ćete imati dugo, toplo i bezbrižno ljeto: Dior Solar The Protective Creme SPF 30, Dior Solar The Protective Creme SPF 50, Dior Solar The Protective Oil SPF 15 i Dior Solar The Protective Milk SPF 30, Dior Solar The Sublimating Oil, The Self-Tanning Gel i Dior Solar The After-Sun Balm. 

Osim apsolutno savršene njege uz Dior Solar kolekciju, ovo ljeto želimo pamititi i po jedinstvenom J'adore parfemu bez alkohola.   

Dior se uvijek isticao svojim vizionarskim temperamentom i željom za pomicanjem granica. I upravo ta je želja dovela do stvaranja mirisnog iznenađenja koje izmiče svim uobičajenim pravilima kreiranja parfema. Jedna od tih priča je ona o mirisu J'adore, apsolutnoj ikoni mirisne scene, poznaj po osebujnoj cvjetnoj koreografiji pogodnoj za kreativne inovacije iz koje je nastao J'adore Parfum d’eau.  

J'adore, Parfum d’eau, oživljava izvornu izdašnost koja ga je učinila legendarnim svojom mirisnom revolucijom, buđenjem osjetila te inkulzijom vode. Među svim najuzbudljivijim izazovima, jedan je bio posebno uzbudljiv i težak, očaravajući i rizičan: pružiti eau de parfum u svim njezinim nijansama i plemenitosti, razvijenoj na bazi vode. Kompozicija koja preuzima naizgled nemoguć zadatak ne uključivati alkohol u formulu, ali koja ipak ostaje prisutna i postojana. 

François Demachy, koji je stvorio ovaj miris, dugo je slijedio san o obnavljanju same ideje mirisa i otvaranju izvanrednog polja mogućnosti. Samo kuća Dior mogla je zamisliti parfem na bazi vode, a zatim ostvariti ovu inovaciju. To je učinjeno za J'adore, vladajući miris, sa svom drskošću kojom je sposoban, i pionirskim duhom koji čini razliku. Tehnička inovacija i poetski buket, J'adore Parfum d’eau iznova „izmišlja“ parfem, i to bez alkohola, koji je ipak visoko koncentriran, zahvaljujući neviđenom prirodnom procesu. 

Dobivena tehnikom nano-emulzije pod visokim pritiskom, nova formulacija uglavnom sastavljena od vode miješa se s vrlo visokom koncentracijom ulja. Prožeta prirodnošću i bez kemijskih solubilizatora, J'adore Parfum d’eau ide ruku pod ruku s “revolucijom” zahvaljujući patentiranoj Diorovoj inovaciji. 

Raspršen u oblaku, J'adore Parfum d’eau iznenađuje nježnom mliječnom mekoćom koja obavija poput kokona koji se čini suspendiran u zraku. Odmah, tekstura natapa kožu nježnim cvjetnim notama koje dugo traju. 

Senzorni aspekt J'adore Parfum d’eau otkriva se, drugačiji u svojoj raskoši, još nježniji i baršunastiji, s trenutnom blagom svježinom. 

Zahvaljujući vodi, tradicionalni triptih gornjih nota, srca i baze nestaje, ustupajući mjesto kompoziciji koja niti “širi” niti projicira klasične, hlapljive gornje note. Pruža iznenađenje trenutnog svježeg cvjetnog mirisa koji se potpuno stapa s kožom, vjeran i postojan. 

Buket J'adore je transfiguriran. Direktan i velikodušan, pokazuje se kroz vrijeme, kroz nove nijanse prožete prirodnošću. 

Bliže cvijeću 
Zahvaljujući ovoj novoj formulaciji, cvjetovi su izdašni, senzualni i spontani, osvijetljeni nježnom novom svjetlošću. Prekrasna harmonija razmotava se oko kineske magnolije i senzualnih akcenata jasmina pomiješanih sa senzualnom ružom i svježim „honeysuckle” notama. Bez sumnje, suštinska ljepota J'adore, prava oda bijelim cvjetovima osvježenim zelenim notama, prisutna je. Uz obožavane cvjetove, nova blistava nota nerolija pruža svoju umirujuću mekoću. 

Potječući iz ekskluzivnog partnerstva s imanjem “Florapolis”, kojim upravlja Christelle Archer, ovaj slatki neroli je obogaćen aspektima koji su istovremeno morski, živahni, zeleni i glatki. Sjajan i snažan, obavija J'adore parfum d’eau u jedinstvene cvjetne nijanse. 

Prožet cvjetnom svježinom, J'adore parfum d’eau je prilika za ponovno otkrivanje J'adorea u novom svjetlu. Izdašan od svojih prvih nota, buket se razvija bez težine, ukusno svjež, a ipak postojan. 

Spontani, bogati J'adore parfum d’eau suptilno obnavlja ljepotu J'adore koja je ponovno izmišljena, zahvaljujući svojoj revolucionarnoj formuli, samu ideju parfema koji ostaje blizu kože. 

Upoznajte Zagrepčanku Petru koja gradi slastičarske snove na prestižnoj francuskoj kulinarskoj školi École Ducasse
Moda je izašla iz mode: Sada luksuzni brendovi posjeduju sve, od sapuna do restorana i filmskog studija
Victoria i David Beckham slave 25 godina braka: Za tu prigodu ponovno su odjenuli kultne ljubičaste kombinacije s vjenčanja!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".