Omiljeni australski parfem Nicole Kidman od sada je dostupan i u Zagrebu

Top niche parfumerija organizirala je mirisno druženje i ugostila osnivača brenda Goldfield&Banks - g. Dimitri Webera.
Vidi originalni članak

Goldfield & Banks pioniri su u parfemskoj industriji, prvi premium parfemski brend proizveden u Australiji, a zasnovan na francuskoj parfemskoj metodologiji. Svaka parfemska kreacija pomno je osmišljena u suradnji s francuskim parfimerom pete generacije iz Grassea koji živi i stvara u Melbourneu.

Goldfield & Banks potraga je za vrhunskim olfaktivnim iskustvom “made in Australia”. Goldfield & Banks prikupili su najkvalitetnije sirovine iz cijelog svijeta i spojili ih s čistim prirodnim esencijama raznovrsnih i jedinstvenih sjemenki, drveća, cvijeća, lišajeva, smola, lišća i plodova australskog kontinenta. Mirisi pozivaju na sanjarenje o Australiji, na čudesno mirisno putovanje blistavim australskim obalama, kroz vrelu crvenu pustinju do beskrajnih dubokih šuma.

Svaki miris kuće Goldfield & Banks vezan je uz određeni australski lokalitet, a kompozicije se razvijaju prateći sunce na obzoru kao SVITANJE (VRH), ZENIT (SRCE) i ZALAZ SUNCA (BAZA). U sklopu mirisnog druženja g. Weber predstavio je i najnoviji miris - Velvet Splendour, orijentalno začinski miris, čiji su glavni sastojci mimoza, opoponaks, kožnati akord, vetiver, tonka i mandarina.

Weber je na predstavljanju brenda novinarima otkrio i kako su među poznatim Australcima koji koriste njihove mirise Nicole Kidman i Keith Urban. Kada smo probali njihove omiljene parfeme, moramo priznati kako se i nismo začudili jer nam baš nalikuju na njih. Keith koristi Desert Rosewood, a Nicole luksuzni Southern Bloom, puderast, cvjetni i otmjen miris. Top niche parfumerijia na Trgu bana Josipa Jelačića 13 u ponudi ima cjelokupnu kolekciju mirisa Goldfield &Banks - Blue Cypress, Desert Rosewood, Pacific Rock Moss, White Sandalwood, Wood Infusion, te Southern Bloom. Svi mirisi dolaze u pakiranju od 100ml.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".