Dezodoransi koje prati glas pouzdanih i ugodnih na koži: Vrijedi ih isprobati za dolazak toplijeg vremena

Kad se na jedno mjesto stave svi "uvjeti" koje dezodorans treba ispuniti, ispada da potraga za onim savršenim nije nimalo jednostavna.
Vidi originalni članak

Za dezodoransom posežemo svakodnevno, a kako raste temperatura u zraku, tako se sve više priča i o onom idealnom. Kvalitetan dezodorans spriječit će neugodne mirise, neće iziritirati kožu niti stvoriti osjećaj nelagode i peckanja... Poželjno je i da se brzo upija, kao i da na odjeći ne ostavlja žute ili bijele tragove.

Kad se na jedno mjesto stave svi "uvjeti" koje dezodorans treba ispuniti, ispada da potraga za onim savršenim nije nimalo jednostavna. Kako bismo je barem malo olakšali, na jedno smo mjesto stavili nekoliko dezodoransa koje prati dobar glas. Hvaljeni su na društvenim mrežama i u recenzijama na web shopovima, a sigurni smo kako ćete među njima pronaći svog favorita.

L'Occitane Dezodorans u stiku Eau de Cedrat

L'Occitaneov prodajni hit opisuju kao dezodorans u stiku koji, ne samo da suzbija neugodne mirise, nego daje svježinu i pruža miris s notama cedrata. Ne preporučuje se za korištenje na oštećenoj ili nadraženoj koži, a kažu kako je riječ o dezodoransu koji pruža zaštitu i svježinu kroz cijeli dan. Dezodorans je dostupan na službenoj web stranici shopa.

Vichy Roll-on dezodorans protiv prekomjernog znojenja do 48h

Jedan od najhvaljenijih dezodoransa definitivno je roll-on s Vichyjevim potpisom za kojeg kažu da je namijenjen muškarcima i ženama koji imaju problema s prekomjernim znojenjem. Proizvod je hipoalergen, ne sadrži alkohole, mirise i parabene te ga opisuju kao dezodorans koji ne stvara neugodan osjećaj na koži. Pronašli smo ga u ljekarni Phama.

Neutro Roberts Dermazero deo roll-on

U spreju ili kao roll-on, Neutro Robertsov hit pronašli smo u dm-u. Varijantu u roll-onu opisuju kao pouzdanu zaštitu protiv znojenja koja sprječava nastanak neugodnih mirisa. Ima antibakterijsku formulu koja se bori protiv nastanka neželjenog znoja na koži.

Borotalco Original deo roll-on

Jedan od klasika u svijetu dezodoransa je Borotalcova roll-on ili verzija u spreju, i to sa zelenim čepom, odnosno Original. Dostupan je u supermarketima i drogerijama, a mi smo ga pronašli u dm-u. Opisuju ga kao proizvod koji uspješno regulira znojenje te sprječava pojavljivanje neželjenih mirisa. Ima naprednu formulu s mikrotalkom i ne sadrži alkohol.

Biotherm Deo Pure Roll On Antiperspirant

Među hvaljenijim dezodoransima je i Biothermin kojeg smo pronašli u Douglasu. Cjenovno nije pristupačan kao neki drogerijski favoriti, međutim, popularan je jer ne ostavlja bijele i žute tragove na odjeći, a štiti kožu od neugodnih mirisa. Opisan je kao proizvod koji koži pruža dugotrajnu zaštitu od znojenja, a pritom ne stvara osjećaj peckanja ili neugode.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".