Devet koraka do savršenog smokeya

Smokey eye je trend sezone, no jeste li dovoljno hrabri da ga začinite? Mokar smokey eye, razigran sjajilom i vazelinom, atraktivan je večernji make-up zbog kojega će vam svi gledati samo u oči!
Vidi originalni članak

1. Glossy smokey eye izvrsno izgleda uz sjajnu kožu. Započnite primerom sa sjajnim česticama koji će osigurati da je make-up na mjestu, ali i dati licu svježinu.


 Glow Maximizer, 306 kn, Dior (Muller)

2. Da bi koža izgledala svilenkasto i blistala iznutra, koristite se laganim puderom svilenkaste teksture.
All Day Luminous Weightless Foundation.

3. Obraze naglasite brončano-breskvastim rumenilom sa sjajnim česticama.


Glow “Shade 3”, 55 kn, AVON (AVON)

4. Laganim konturiranjem naglasite kosti obraza i čeljust, a to ćete savršeno napraviti uz paletu za konturiranje, miješanjem nekih nijansi.

Ultra Contour palette, 82,90 kn, Revolution (PinkPanda.hr)

5. Samo jake, definirane obrve mogu podnijeti ovakav look a da
ne izgledaju poput kazališne šminke.

Flat olovka za obrve “Kava”, 39,90 kn, Hello Beauty (Bipa)

6. Napravite bazu na cijelom kapku sa sjenilom boje kože, zatim sredinu popunite bordo sjenilom, a tuš imitirajte tankom linijom crnoga sjenila. Njega unesite i u pregib oka i dobro stopite da biste stvorili osjenčan izgled. Ispod oka povucite tanku crtu bordo i crnim sjenilom te ih stopite.

Paleta sjenila “Sunset I-Divine”, 84,95 kn, Sleek (PinkPanda.hr)

7. Na ruci dobro izmiješajte malo vazelina i prozirnog sjajila za usne; više sjajila za usne znači više tekući look. Nanesite mješavinu plosnatim kistom za nanošenje korektora tapkanjem da ne biste razmazali sjenila.

Vaseline, 9,90 kn, Balea (DM)

8. Nanesite crnu maskaru za produživanje trepavica na gornje i donje trepavice.

I Like Long Lashes!, 21,90 kn, Essence (Kozmo)

9. Prvo nanesite vrlo svijetli ruž, po mogućnosti što sličnijeg tona vašoj koži, a zatim usne naglasite prozirnim sjajilom, no neka vam oči ostanu najsjajniji faktor na licu.

MACnificent Me “Self Aware” Lipstick, 151,90 kn, M•A•C (M•A•C)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".