Devet beauty proizvoda s Asosa koji se baš uvijek rasprodaju (i razlozi zašto su tako popularni)

Od niche proizvoda, preko brendova koji nisu toliko poznati pa do proizvoda koji imaju kultni status i svi ih volimo, Cosmopolitan donosi najtraženije proizvode na omiljenom web shopu.
Vidi originalni članak

Osim odlične modne ponude zbog koje na Asosu možemo provesti sate i sate "skrolajući", popularni britanski web shop ima i genijalan izbor beauty proizvoda.

Uz dobro poznata imena, na Asosu su dostupni i neki brendovi koje u Hrvatskoj ne možemo pronaći, a na glasu su kao jako kvalitetni i popularni. Naravno, i Asos ima svoju listu beauty bestsellera, odnosno onih proizvoda koji se baš uvijek rasprodaju i imaju status najtraženijih. Od niche proizvoda, preko brendova koji nisu toliko poznati pa do proizvoda koji imaju kultni status i svi ih volimo, Cosmopolitan donosi najtraženije proizvode na omiljenom web shopu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Too Faced Better Than Sex Mascara

Kažu kako je ovo jedna od maskara zbog koje ćete se pitati kako ste prije živjeli bez nje. Tisuće ljudi diljem svijeta dijeli zadovoljstvo ovim proizvodom pa njezino mjesto na listi nimalo ne iznenađuje. 

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

Ovaj proizvod pomoći će da šminka izdrži test vremena, a da se pritom ne stvara cakey efekt. Jako je lagan na licu, ne stvara težinu, a iza sebe ima mnoge pohvale i nagrade. 

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Moćne formule po pristupačnim cijenama - The Ordinary osvaja svojom ponudom, a ovaj je jedan od onih proizvoda zbog kojih će vam lice biti zahvalno. Niacinamid pomaže regulirati sebum, a možete ga ubaciti u dnevnu i večernju beauty rutinu. 

CeraVE SA Smoothing Cleanser Pump

Ako imate osjetljivo lice, obratite pozornost na ovaj čistač lica. Nježan je, ali lice ostavlja savršeno čistim, a da pritom ne narušava prirodnu barijeru kože. Salicilna i hijaluronska kiselina uklanjaju mrtve stanice kože, a ceramidi su zaslužni za njezinu glatkoću.

Garnier Pure Active Charcoal Anti Blackhead Peel Off Mask

Kad se nečistoća počne skupljati u porama, završimo s iritantnim beauty problemom - miteserima. Ova peel off maska s ugljenom spasit će vam dan i masnu T-zonu, pa ne čudi što se nalazi na listi najprodavanijih proizvoda. 

Revolution Awesome Double Flick Thick and Thin

Ljubiteljice tuša trebaju isprobati ovaj s potpisom brenda Revolution koji ostavlja savršeno ravnu i oštru liniju na kapcima. 

Bondi Sands Self Tanning Foam Dark

Ako se ne želite odreći preplanulog puta, isprobajte ovu pjenu za samotamnjenje za kojeg kažu da ne stvara narančasti efekt na koži, već izgleda prirodno. 

MAC Matte Lipstick in Velvet Teddy

Ruž hvale mnogi i opisuju ga kao savršenu nude nijansu. Postao je jedan od kultnih proizvoda u beauty industriji, a navodno je i omiljen ruž Kylie Jenner. 

Pixi Glow Tonic

Riječ je o kemijskom ekfsfolijantu koji pomaže ukloniti mrtve stanice kože s lica. Njegov glavni sastojak je glikolna kiselina koja je izvrsna za poboljšanje teksture kože, a ima moć kožu učiniti glađom i sjajnijom. 

 

Muče vas hiperpigmentacijske mrlje nakon izlaganja suncu? Uklonite ih posebnim formulama!

Zgodna dama ukrala pozornost u tajicama o kojima je mišljenje podijeljeno i cool tenisicama kakve ne viđamo često

Ona je totalno svoja! Na zagrebačkoj špici dugo nismo vidjeli ovako otkačen i cool stajling

Koji su najpopularniji parfemi na svijetu? Ovi mirisi iz godine u godinu imaju status najprodavanijih

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".