Dermatolozi tvrde da su ovo najbolji gelovi za tuširanje koji tretiraju akne i prištiće

Pri odabiru gela za tuširanje koji će pomoći u tretiranju akni i prištića, važno je odabrati proizvod koji je prilagođen vašoj koži.
Vidi originalni članak

Ako imate problema s aknama i prištićima na tijelu, možda ste već isprobali različite proizvode bez uspjeha. Međutim, dermatolozi tvrde da postoji nekoliko šampona za tijelo koji mogu pomoći u tretiranju ovog problema.

CeraVe SA vodica za tijelo za grubu i neravnu kožu
Bilo da imate posla s aknama na tijelu ili imate samo grubu teksturu koju želite ujednačiti, CeraVe može spasiti dan. Sadrži salicilnu kiselinu i ceramide što ga čini sigurnim za sve tipove kože. Salicilna kiselina, koja je koncentrirana na dva posto, služi kao aktivni sastojak u borbi protiv akni, dok ceramidi, zajedno s hijaluronskom kiselinom i niacinamidom, suzbijaju isušujuće, povremeno iritirajuće nuspojave. 

Nokti vam pucaju, listaju se ili ne mogu izrasti? Možda nesvjesno radite neku od ovih pogrešaka:

 

CLN gel za tuširanje
Prečesto je pogrešno zamijeniti folikulitis, odnosno upalu folikula dlake, kao akne. Srećom, ovaj gel za pranje tijela spas je za oboje. Ssadrži natrijev hipoklorit, koji je izvrstan za ljude s aknama sklonim bakterijama i za ljude s folikulitisom. Dobrobiti tu ne prestaju jer također može liječiti ekcem, crvenilo i suhoću, piše Marie Claire.

Neutrogena T/Gel Terapeutski šampon
Sadrži salicilnu kiselinu koja pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože i regulira lučenje sebuma. Također ima antibakterijska svojstva i može pomoći u ublažavanju svrbeža.

PanOxyl 4% Benzoyl Peroxide Acne Foaming Wash
Ovaj šampon sadrži 4% benzoyl peroksida, koji pomaže u ubijanju bakterija koje uzrokuju akne. Također pomaže u otvaranju začepljenih pora i uklanjanju viška sebuma.

Naturium The Purifier Niacinamid
Za rješavanje izbijanja prištića uvijek ćete htjeti ići salicilnom kiselinom ili benzoil peroksidom. No, ako su vaše akne pod kontrolom, ali se tu i tamo borite samo s malim prištićima, Naturium The Purifier je idealan za vas. Proizvod bez mirisa primarno je hidratantan i sadrži sve uobičajene sastojke, uz dodatni dodatak niacinamida, koji je odličan zbog svojih sposobnosti kontrole masnoće. 

Pri odabiru šampona za tijelo koji će pomoći u tretiranju akni i prištića, važno je odabrati proizvod koji je prilagođen vašoj koži. Također, potrebno je imati na umu da će učinak ovih šampona varirati od osobe do osobe, stoga je važno biti strpljiv i kontinuirano koristiti proizvod kako biste vidjeli poboljšanje. Ako imate teške akne na tijelu, preporučuje se posjet dermatologu koji će vam pomoći odabrati najbolji tretman za vašu kožu.

Što se nosilo u Zagrebu 2012.? U velikoj galeriji donosimo vam najbolja izdanja sa špice!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Renato zna kako isfurati ružičastu boju: 'Odjeća mi je sva jednobojna, a uzorke nosim samo na detaljima'
Hailey Bieber zna kako nositi mini haljinu, inspirirajte se njezinim najboljim izdanjima
Bojanu Gregorić Vejzović uhvatili smo na špici 2011., a danas i dalje pratimo njezin odličan stil

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".