Dermatolozi otkrili najbolje kreme sa SPF-om koje štite kožu lica od sunca i vanjskih utjecaja

Svakodnevno nošenje kreme za sunčanje ključno je za sprječavanje oštećenja uzrokovanih suncem i preranog starenja. Bilo da preferirate mineralnu ili kemijsku formulu, visoki ili niski SPF, mat ili dewy završnicu, postoji krema za sunčanje koja će vam odgovarati
Vidi originalni članak

Čini se da većina nas ne zaboravlja nanijeti kremu za sunčanje tijekom toplinskog vala ili dok se sunčamo na bujnom ljetnom izletu i obično zanemarimo to tijekom hladnijih godišnjih doba. No, suprotno popularnom mišljenju, koža treba zaštitu od sunca ili SPF neovisno o vremenskim prilikama. Izložena koža također se može oštetiti za oblačnog ili kišnog dana.

Kako se približavamo toplijim mjesecima, važno je ne zaboraviti zaštititi svoju kožu od štetnih UV zraka. Međutim, s toliko mnogo krema za sunčanje na tržištu, kako odabrati onu najbolju za svoje lice? Kako bismo vam olakšali pretragu, sastavili smo popis od najboljih krema za sunčanje i zaštitnih faktora za lice koje možete nositi tijekom cijele godine.

Ultra Violette Queen Screen Luminising Sun Serum SPF 50+
Ultra Violette Queen Screen Luminising Sun Serum SPF 50+ jedinstveni je proizvod koji kombinira prednosti kreme za sunčanje sa serumom koji koži daje blistav sjaj, kako piše Glamour. Ova krema za sunčanje osmišljena je kako bi zaštitila vašu kožu od oštrih utjecaja sunca, dok vam daje blistav i mladenački izgled. Ima laganu formulu koja se lako upija i sadrži SPF 50+ širokog spektra za zaštitu vaše kože od UVA i UVB zraka. 

La Roche-Posay Anthelios Invisible Face Mist SPF50
Ovaj sprej za lice je lagana i nevidljiva krema za sunčanje koja pruža zaštitu širokog spektra od UVA i UVB zraka. Pogodan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu, i može se nositi preko šminke za jednostavno ponovno nanošenje tijekom dana. Formula je nemasna i neljepljiva, što ga čini lakim za nanošenje i ugodnim za nošenje. 

Advanced Brightening UV Defense SPF 50
Ovaj je proizvod osmišljen kako bi zaštitio vašu kožu od štetnih utjecaja sunca, a istovremeno pruža osvjetljujuće prednosti. Krema za sunčanje sadrži visoku razinu zaštite širokog spektra SPF 50 protiv UVA i UVB zraka, koje su glavni uzroci starenja i oštećenja kože. Također je formulirana s jedinstvenom mješavinom sastojaka koji zajedno posvjetljuju kožu i smanjuju pojavu tamnih mrlja i neujednačenog tona kože.

Ultrasun Tinted Anti-Ageing Sun Cream for Sensitive Skin SPF30
Ultrasun tonirana krema za sunčanje protiv starenja za osjetljivu kožu SPF30 popularan je proizvod za zaštitu od sunca koji je posebno formuliran za osobe s osjetljivom kožom. Ova krema za zaštitu od sunca ne samo da štiti vašu kožu od štetnih učinaka sunca, već također pruža prednosti protiv starenja i prirodnu boju za ujednačeniji ton kože. Formula sadrži SPF 30 širokog spektra zaštite od UVA i UVB zraka, što pomaže u sprječavanju preranog starenja i oštećenja od sunca. 

La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine Sun Cream Gel SPF50+
La Roche-Posay Anthelios krema za sunčanje protiv sjaja SPF50+ popularan je proizvod za zaštitu od sunca koji je posebno dizajniran za osobe s masnom kožom i kožom sklonom aknama. Ova krema za sunčanje ne samo da štiti vašu kožu od štetnih učinaka sunca, već također pomaže u kontroli prekomjerne proizvodnje masnoće i sjaja. Formula sadrži perlit, prirodni upijač koji pomaže u kontroli viška masnoće i sjaju tijekom dana.

Kakvi će se kupaći kostimi nositi ovog ljeta? Donosimo chic i efektne komade iz novih kolekcija:

FOTO: Mango Dvodjelni narančasti bikini FOTO: Mango Dvodjelni ružičasti komplet bez naramenica FOTO: Mango Jednodjelni kostim boje fuksije FOTO: Mango Dvodjelni narančasti komplet FOTO: Mango Dvodjelni komplet s crno-bijelim uzorkom FOTO: Mango Dvodjelni komplet s prugicama FOTO: Mango Jednodjelni kostim zebrastog uzorka FOTO: Mango Dvodjelni bijeli komplet FOTO: Mango Dvodjelni komplet zebrastog uzorka FOTO: Mango Jednodjelni bijeli kostim FOTO: Mango Jednodjelni kostim u obliku korzeta FOTO: Mango Dvodjelni narančasti komplet s uzorkom FOTO: Mango Dvodjelni zeleni komplet FOTO: Mango Jednodjelni crveni kostim FOTO: Mango Dvodjelni ružičasti komplet sa cvjetnim uzorkom FOTO: Mango Jednodjelni plavi kostim FOTO: Mango Dvodjelni plavi komplet FOTO: Mango Jednodjelni bijeli kostim sa cvijetom FOTO: Mango Jednodjelni tie-dye bikini

Ona zna kako kombinirati hit boju proljetne sezone: Maslinasta je moja omiljena 'šumarska' boja
U bež kombinaciji privukla pažnju na špici: 'Volim zemljane tonove, nosim ih tijekom cijele godine'
Brijanje i nas barbere najviše opušta, a za muškarce je uz tople ručnike i ulja kao pravi spa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".