Demi Moore blista u odijelu koje bi se rijetko tko usudio nositi

Neki ga smatraju neprimjerenim, no mi kažemo woow!
Vidi originalni članak

Premijera filma "Blind" nije bio prvi događaj na kojem je prekrasna glumica Demi Moore ukrala show. Naime, zahvaljujući neobičnoj kombinaciji, sve su oči bile uprte u glumicu koja fantastično izgleda i u 54. godini. 

Iako su haljine najčešći izbor za brojne premijere, Demi je odlučila krenuti u drugom smjeru i odlučila nositi cvjetno odijelo s Gucci potpisom. Na odijelu su dominirale dvije boje, ružičasta i zelena, a odlično ih je iskomobnirala s ljubičastim cipelama i clutch torbicom s jako popularnim printom ananasa

Što se tiče beauty dijela, držala se jednostavnosti - oči je naglasila tamnijim sjenilom, a svoju dugačku kosu precizno izravnala - i sve nas osvojila! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".