Darujemo hit miris sezone - Guerlainov "La petite Robe noire"

Napišite nam kako odabirete pravi parfem za sebe. Najkreativniji odgovor osvaja ovu Guerlainovu mirisnu melodiju. Natječaj traje do 29. rujna. Sretno!
Vidi originalni članak

Guerlainova mirisna uspješnica, parfem La petite Robe noire, ove jeseni dobila je svoju ekstenziju skrivenu iza sufiksa EDP Intense. Dugo očekivana mirisna kompozicija, koja je inicijalno planirana za američko tržište, u plavičastoj bočici inspirirana je tipičnom 'halterneck' haljinom, koja neodoljivo podsjeća na scenu iz filma „7 godina vjernosti“ poručujući svakoj ženi da, kada na sebe stavi „La petite Robe noire“, kao da je odjenula elegantnu haljinu.

Koncentracija Eau de Parfum Intense s cvjetnim tragom oplemenjena  je slasnim, gurmanskim notama. Staklo legendarne bočice s čepom obrnutog srca je tonirano magičnom ponoćnom plavom (midnight blue) bojom. U silueti se otkriva novi dizajn haljine – ramena su gola i čini se kako bi mogla poletjeti sa svakim pokretom!

Potpuno nova mirisna melodija, u kojoj su note šećerne vate pojačane vanilijom i esencijom bugarske ruže iz Guerlinade (Guerlainov mirisni potpis...), te tračak bergamota spojen s notama borovnica koji otkriva zapravo svu energiju ovog mirisa. U stopu ih prati nježan bijeli mošus i drvenasti sandalovina/paćuli akord koji ostavlja očaravajući mirisni trag, što čini cijelu kompoziciju nezaboravnom.

Obzirom da u svim svojim notama (i gornjim i donjim) sadrži slatkastu aromu, ovaj je parfem idealan za jesensko-zimsku sezonu. Toliko će vam se svidjeti, i što je još važnije, dati vam samopouzdanje, tako da se od njega više nećete odvajati.

Zamirišite i vi u notama La petite Robe noire EDP Intense! Ostavite nam svoje podatke u obrascu u nastavku i napišite nam kako odabirete pravi parfem za sebe. Najkreativniji odgovor osvaja ovu Guerlainovu mirisnu melodiju.

Natječaj traje do 29. rujna. Sretno!

Dobitnica Guerlainovog parfema La petite Robe noire je Marica Lončar. 

Fill out my online form.
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".