Danas izlazi šesta sezona Krune: Vizažistica otkriva kako je izgledala transformacija Elizabeth Debicki u princezu Dianu

Za nadolazeću sezonu, koja će premijerno biti prikazana danas, Debickijev beauty look je još jednom evoluirao, kaže Cate Hall, žena odgovorna za frizuru i šminku u Kruni.
Vidi originalni članak

Od dizajna kostima do frizure i šminke, završni detalji u filmu jednako su sastavni dio razumijevanja priče kao što su i likovi koje vidimo na ekranu. A za Elizabeth Debicki, koja ponovno tumači svoju ulogu princeze Diane u nadolazećoj šestoj, i posljednjoj, sezoni Krune, to zvuči istinitije nego ikad, pri čemu je rekreacija Dianinih prepoznatljivih srnećih očiju i njezina ikoničnog boba bili ključni za portretiranje pokojne princeza.

Za nadolazeću sezonu, koja će premijerno biti prikazana danas, Debickijev beauty look je još jednom evoluirao, kaže Cate Hall, žena odgovorna za frizuru i šminku u Kruni. Toliko da je za šestu sezonu Debickijeva transformacija u lik trebala više od 30 sati. 

“Izazov ove sezone bio je stvoriti transformaciju za Elizabeth koja bi odražavala privatnu i opuštenu Dianu na jahti ili na odmoru koja se još uvijek ponaša i izgleda kao Diana”, kaže Hall za ELLE UK.

“Kako bismo to postigli, stilizirali smo njezinu periku sa središnjim razdjeljkom, puno slanog spreja i manje volumena kako bismo dobili neku vrstu frizuru nakon kupanja i sunčanja. Ograničili smo njezinu šminku na minimum, fokusirajući se na stvarno zdrav sjaj i duboku preplanulost, ali smo ipak koncentrirali šminku njezinih očiju u središte oka, gurajući Elizabethin prirodni mačkasti oblik prema Dianinom okruglijem srnećem oku”, kaže. 

Da bi to učinila, upotrijebila je mješavinu tuševa za oči koji su slojevito povećavali dubinu boje u sredini oka, dok je za Dianin izgled na jahit sve bilo u sjaju. Oslanjali su se na pregršt proizvoda za njegu kože koji povećavaju sjaj kako bi stvorili sjaj prirodnog izgleda. 

“Priprema lica započela je Vanderoh Face Oil i Augustinus Bader The Cream. Koristili smo Giorgio Armani UV Skin Defense SPF50 kao primer, Armani Luminous Silk Foundation i Armani Fluid Sheer Glow Enhancer na Elizabethinim istaknutim točkama - obrazima, ispod očiju, iznad obrva, niz nos i bradu”, objašnjava.

Zapravo, njezina šminka govori o priči lika za šestu sezonu. S uglađenijim, formalnijim izgledom za njezin rad u medijima i javnosti, mogli su se poigrati s kontrastom između Diane, zvijezde, i Diane, sretne mlade majke. Kao takva, postoji određena sofisticiranost u estetici ljepote princeze Diane ove sezone, s Debickijevim make-upom koji često ima umjereniju završnicu, što je odmak od prepoznatljive plave olovke za oči. 

Dijanin make-up, i make-up općenito, bio je manje razigran do 1997. Koža joj je bila vrlo zdrava i brončana, a obično je koristila nude i neutralne boje usana. I dalje se uglavnom fokusirala na svoje oči s olovkom za oči na vrhu i na dnu, ali ovo je više bilo crno i smeđe nego plavo.

Što se tiče njezine kose, Debicki je imala tri različite perike za šestu sezonu, prema Hall. Govoreći o pariškim scenama, Hall primjećuje, 'silueta njezine perike u tim je scenama bila tako odmah prepoznatljiva kao Diana i mogla se postići samo analizom i preciznim rekreiranjem njezine frizure. Pomakli smo njezinu liniju kose niže u rubnom dijelu kako bismo dobili više kose za igru ​​i posljedično više slojeva.'

“Za mene su najistaknutiji trenuci bili oni u pariškim sekvencama gdje su novinari okružili automobil; oduzeo mi je dah. Elizabethina sličnost s Dianom bila je nevjerojatna i u kombinaciji s opresivnom prirodom drame u scenama koje smo snimali, osjećala sam se kao da smo stvarno uhvatili kako se ona osjećala kao žena podvrgnuta tako intenzivnom ispitivanju”, dijeli.

Što se tiče posljednjih dodataka Debickinoj beauty rutini? Sprej za samotamnjenje svaka 3 dana i francuska manikura s gel lakom svaka tri tjedna.

Novo izdanje Diva Style pronađite na kioscima za 5 eura:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kate Middleton zabljesnula u efektnom ljubičastom odjelu i elegantnim salonkama od brušene kože
Ana Radišić: Televizija će uvijek biti moja ljubav, vratit ću se kada mi se dogodi savršen projekt
Isplati se ustati u 4:30 i doživjeti let balonom u Kapadokiji, ti se prizori pamte cijeli život

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".