Dame, pozor! Dijelimo 10 Vichy Aqualia Thermal gel-krema hidratizaciju kože

Gel pruža osjećaj hidratacije i do 48 sati, a namijenjen je svim tipovima kože
Vidi originalni članak

Njega lica neizostavan je beauty ritual u ženskoj svakodnevici, a bitnu ulogu tu ima i gel-krema za hidratizaciju kože. Vichyjeva Aqualia Thermal gel-krema za hidrataciju kože namijenjena je dnevnoj njezi normalne do mješovite kože, a intenzivno hidratizira suhu i isušenu kožu pomoću 97% sastojaka prirodnog porijekla, uključujući i hijaluronsku kiselinu, osnažujuću Vichy mineraliziranu termalnu vodu i biljni šećer manozu.

Krema pruža intenzivan osjećaj ugodne i hidrataciju do 48 sati, a mineralizirana termalna voda jača i štiti kožu. Vichy Aqualia Thermal gel je nježan i siguran proizvod za sve tipove kože i ispitan je na 100% osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".