'Curtain cut' nova je inačica popularnih curtain šiški, a savršena je frizura za sve koji vole volumen i slojevitost

Slojevita, voluminozna kosa postala je popularna zadnjih godina. Utjecaji 70-ih i 90-ih itekako se vide u trenutnim trendi frizurama.
Vidi originalni članak

‘Curtain-bangs’ frizura postala je iznimno popularna posljednjih nekoliko godina, kako na društvenim mrežama, tako i na modnim pistama i među poznatim osobama. No, sada je nova inačica popularne frizure zauzela središnje mjesto.

Slojevita, voluminozna kosa postala je popularna zadnjih godina. Utjecaji 70-ih i 90-ih itekako se vide u trenutnim trendi frizurama. 'Curtain cut' je jedna od novih it frizura koja donosi novi izgled popularnim curtain šiškama. Ova frizura je savršeno chic i dodaje dozu elegancije i sofisticiranosti vašem stilu.

Curtain cut oponaša oblik curtain šiški, ali na svim duljinama vaše kose. Poput šiški, rez je razdjeljak po sredini, s najkraćim dijelovima koji počinju najbliže vašem razdjeljku s obje strane, a zatim se produžuju prema vanjskom dijelu. Meke krivulje pomažu u oblikovanju i oblikovanju vaših obraza i brade, dok slojevi dodaju blistav, seksi volumen koji daje svu privlačnost koja vam je potrebna. 

No, postoji jedan mali nedostatak. Iako se kroj sam brine za strukturu, kako biste mu zaista posvetili pažnju koju zaslužuje, možda biste trebali usavršiti svoju rutinu stiliziranja. Dakle, ako već imate curtain šiške ili ih želite, zašto ne biste isprobali frizuru koju stvara takav efekt na cijeloj kosi?

Što se nosi u Saboru početkom jeseni? Zastupnice odlično spajaju najbolje iz ljetnog i jesenskog ormara
Ona zna kako malu crnu haljinu nositi u dnevnom izdanju: 'Sako je mamin, star je oko 15 godina'
Za jesensku sezonu i kraj tjedna prepišite ideju stajliš psihologinje: 'Trendove pratim samo ako mi se sviđaju'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".