Povratak u prošlost: Cure, tko se sjeća ovih 'ukosnica-leptira' iz devedesetih?

Jedan nas je Facebook page totalno vratio u djetinjstvo
Vidi originalni članak

Oni koji su odrastali devedesetih, sigurno će se sjetiti ovih leptirića ukrašenih šljokicama, koje su otpadale s krila leptira kao lude. Ovi dodaci su bili apsolutni hit tih godina i baš sve cure su ih nosile u svim prilikama. 

Oni koji su imali sreću da imaju rodbinu negdje u inozemstvu imali su razne vrste šljokičastih leptirića i svim bojama i veličinama, baš nas zanima hoće li se neki od ovih trendova vratiti u modu jer su devedesete u posljednje vrijeme ponovno veliki hit. Uz leptire, tih godina nosili smo i plastične špangice u svim bojama, ali i gumice za kosu koje su realno čupale dlake iz kose, ali sve za modu - je li tako? 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".