Cure je obožavaju, a frizeri preporučuju svake sezone: Isprobajte nijansu koja kosi daje osunčan izgled

Radi se o pješčanoj bronde nijansi koju će jednako voljeli i brinete i plavuše, a zahvaljujući balayage tehnici bojanja, ne morate često ići u frizerski salon
Vidi originalni članak

Ako niste na godišnjem, uvijek možete dašak mora donijeti sebi, i to - kroz frizuru! Osunčani pramenovi svevremenski su klasik s razlogom, a ove sezone posebno stavljamo naglasak na osvježenje u frizuri i osjećaj zadovoljstva kojeg imamo nakon izlaska iz salona. 

Ako razmišljate o promjeni, a i dalje želite zadržati boju kose koja se jednostavno održava (dakle, izbjegavajte platinaste i neonske nijanse), najbolje da odaberete pramenove koji su mješavina plavih i smeđih tonova. Takav je miks poznatiji pod imenom bronde, što dolazi od spajanja riječi blonde i brunette

Najbolja stvar bronde nijansi je ta što je svestrana, odnosno pruža cijelu raskoš nijansi pa se za nju možete odlučiti bez obzira na to je li vam kosa prirodno tamnija ili svjetlija. Za savršenu nijansu najbolje se posavjetovati s frizerom kako biste zajedno pronašli nijansu koja odgovara licu i podtonu kože.

Kad su u pitanju trendovi, jedna je nijansa brondea poseban hit ovog ljeta. Radi se o pješčanoj bronde, koju frizeri za Glamour opisuju kao klasičnu varijantu s prizvukom plaže. Kosi donosi zlatne i kremaste pješčane tonove, a oni kosi daju dodatnu dimenziju koja je savršena za ljetne dane. 

Ovakve pješčane nijanse najbolje se postižu tehnikom bojanja kose balayage, a jednako dobro funkcionira na brinetama koje žele postići svjetlije nijanse, kao i na plavušama koje žele nešto tamniju  boju kose. 

Frizeri za Glamour preporučuju toplije tonove, a kako bi pramenovi bili jednostavni za održavanje, savjetuju da od frizera napravi tzv. mekani root shadow, odnosno da je na korijenu boja što prirodnija, kako izrast ne bi bio primjetan. 

Kako biste zadržali glamurozan look, stručnjaci savjetuju da frizera zamolite da u pramenove uključi i nekoliko svjetlijih dijelova koji će kosi pružiti efekt sjaja, što će izvrsno izgledati i kad kosa poprimi dodatan posunčan izgled. 

Elegancija kakvu ne viđamo često: Torba i sandale modni su klasici, a osmijeh najbolji modni dodatak:
Slamnate torbe koje mirišu na ljeto: Poznati dizajneri nude pletene torbe koje su hit sezone
Čak i ako niste fan cvjetnih mirisa, među ovim parfemima biste mogli pronaći svog favorita

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".