'Crunette' kosa je najlakši način da isprobate novi trend frizura bakrenih boja

Prema stručnjacima za kosu, ključ za postizanje savršene crunette nijanse je korištenje mješavine toplih bakrenih i čokoladnih tonova
Vidi originalni članak

Bakrena kosa već je godinama popularan trend, ali brinetama to može biti teško postići bez prethodnog posvjetljivanja kose. Sada, novi trend pod nazivom 'Crunette' brinetama olakšava da isprobaju bakreni izgled.

Crunette kosa je mješavina bakrene i smeđe boje, stvarajući toplu, bogatu boju koja nadopunjuje tamnije tonove kože. Prema stručnjacima za kosu, ključ za postizanje savršene crunette nijanse je korištenje mješavine toplih bakrenih i čokoladnih tonova. To stvara prirodan, dimenzionalni izgled koji ne zahtijeva stalne popravke.

'Crunette je izvrsna opcija za brinete koje žele eksperimentirati s novom bojom kose, a da ne idu previše u ekstreme', kaže frizer slavnih, Tom Smith, za Byrdie. 'To je suptilna promjena koja može imati veliki utjecaj.'

Kao rezultat toga, crunette boja kose ima nježne kestenjaste tonove koji nude dubinu i posvjetljuju ten, a da vam ne smetaju previše. U osnovi, crunette kosa je odgovor za one koji su oklijevali isprobati bakrenu kosu jer je previše vatrena za njihov ukus. Ako tražite inspiraciju od slavnih osoba koju biste mogli pokazati svom koloristu, zvijezde poput Jessice Chastain, Shakire i Lane Del Rey tijekom svoje ere 'Born to Die' sjajni su primjeri ovog trenda.

Ukrasite dom s malo boje: Ovo su najljepši i najpopularniji proljetni cvjetovi ove godine!
Dermatolozi otkrili najbolje kreme sa SPF-om koje štite kožu lica od sunca i vanjskih utjecaja
Ona zna kako kombinirati hit boju proljetne sezone: Maslinasta je moja omiljena 'šumarska' boja
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".