Coquette šminka - prirodan izgled koji osvaja svijet ljepote u 2023.

Novi trend u svijetu ljepote naglašava prirodnu ljepotu i izbjegava pretjerivanje. Ovaj stil šminkanja inspiriran je francuskim izgledom i fokusira se na suptilnu eleganciju,
Vidi originalni članak

Nova godina je tek počela, a već imamo najnoviji trend u svijetu ljepote - coquette šminka. Ovaj trend donosi osvježenje i novi pristup klasičnom načinu šminkanja.

Coquette šminka se fokusira na naglašavanje prirodne ljepote i izbjegavanje pretjerivanja s tamnim bojama i teškim konturama. Umjesto toga, naglasak je na laganoj i prirodnoj šminki, s naglaskom na očima i usnama. Ovaj trend je već privukao pažnju mnogih slavnih osoba i beauty blogera, a očekuje se da će biti glavni trend u 2023. godini. Coquette šminka je inspirirana francuskim izgledom, s fokusom na svjež i prirodan izgled kože, kako piše Glamour.

Ključni elementi ovog trenda su svjetliji tonovi na licu, zlatni naglasci na jagodicama, usnama i očima te naglašavanje prirodnog oblika usana. Sjenila za oči se uglavnom koriste u prirodnim i zemljanim tonovima, dok su usne naglašene jednostavnim, ali privlačnim nijansama ruža za usne.

Coquette šminka se može lako kombinirati s drugim stilovima i modnim trendovima, stvarajući svjež i moderan izgled za svaku priliku. Ovaj trend je također prijateljski raspoložen prema svim tipovima kože, naglašavajući individualnu ljepotu svake osobe.

Svijet ljepote se stalno mijenja, ali coquette šminka je sigurno jedan od trendova koji će trajati. Ovaj stil šminkanja pokazuje da je prirodan i suptilan izgled uvijek u modi, a da se istovremeno može dodati doza glamura.

Ako želite isprobati ovaj trend, potražite savjete na internetu ili u vašoj omiljenoj kozmetičkoj trgovini. Uživajte u svježem izgledu i budite spremni za sve prilike!

Karirano, koža, uzorci... Evo što se nosilo na zagrebačkoj špici 2007.!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Koliko često možete peglati kosu bez da je oštetite? Frizeri imaju odgovor!
U stajliš kaputu posebno nas je oduševila: 'Ovakva izdanja su mi najudobnija i najdraža - polusportski i casual'
10 najupečatljivijih suknja iz Manga na rasprodaji već od 10,15 eura

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".