Čini se kako smo maskaru cijelo vrijeme stavljali pogrešno! TikTokerica podijelila novu metodu za wow efekt

Video tiktokerice Taylor Tipler postao je viralan nakon što je rekla da cijelo vrijeme krivo stavljamo maskaru i pokazala koji je ispravan način.
Vidi originalni članak

TikTok se pokazao kao prava beauty riznica, što zanimljivih i pristupačnih proizvoda, a što odličnih i neobičnih savjeta. Jedan takav podijelila je tiktokerica pod imenom Taylor Tripler čiji je video postao viralan jer tvrdi da maskaru cijelo vrijeme nanosimo krivo. Tvrdi kako je pronašla bolji način apliciranja maskare još dok je bila u srednjoj školi i prakticira ga od tada, a tijekom godina je dobila mnogo pohvala, upravo na račun trepavica. Mnogi su čak mislili da nosi umjetne trepavice, koliko su dobro izgledale. 

U videu kaže:

- Ok, ljudi, maskaru cijelo vrijeme nanosite krivo. Pogledajte... Prvo stavim maskaru na donje trepavice, zatim na gornje. Četkicu za maskaru ne "pumpam" u tubicu, nego četkicom pokupim maskaru - rekla je u videu i zatim nanijela maskaru na sasvim drugačiji način.

Naime, umjesto da izvuče trepavice, maskaru aplicira širom trepavica lijevo-desno, a zatim sve izvuče na uobičajen način. Ako se dio maskare preslika na kapak, pričeka da se osuši i ostatak pokupi štapićem za uši. VIše od 600 tisuća ljudi pogledalo je video na TikToku, no mišljenja oko tehnike su podijeljena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izgleda odlično, ali osjećam se nelagodno dok gledam video - piše u jednom komentaru.

A ako ste u potrazi za novom maskarom, ponovno se možete poslužiti TikTok savjetom i isprobati jednu koja je apsolutni hit na toj platformi. Riječ je o Maybelline Lash Sensational Sky High maskari koja je rasprodana već nekoliko puta, a o njezinoj popularnosti najbolje govori činjenica da je i na Amazonu jedan od bestsellera. Popularizirala ju je TikTokerica koja se nalazi iza profila @jessica.eid_, a svatko tko je vidio njezin vidio, odmah je poželio ovaj beauty proizvod u vlastitoj kozmetičkoj torbici. 

Maskara koja je osvojila TikTok: Rasprodana je nekoliko puta, a trepavicama daje odličan volumen i super dužinu

 

Nikolina Lacković blista u hit trapericama i s torbom za koju kažu da je bolje ulaganje od dionica
Tatjana i Vlaho u cool kombinacijama: 'Odabrali smo praktični bajkerski look jer smo došli na motoru u grad'
Jeste li se ikada pitali zašto se Zara zove - Zara? Vlasnik je na početku imao malo drugačiju ideju
Hit boja kose koju je lako održavati, a obožavat ćete je jer kosi daje privid volumena

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".