Chic frizura koju možete dobiti jednostavnim trikom za stiliziranje, a pristaje gotovo svima

Zvonasti bob također nudi osvježenje u odnosu na tradicionalne bob stilove koji su dominirali proteklih godina.
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da ste vidjeli sve što se tiče referenci iz 70-ih u trendovima frizure, pripremite se za novi trend – bell-bottom, odnosno zvonasti bob je ovdje da odvede stvari korak dalje, ali na najnoviji i najmoderniji način do sada.

Najnoviji trend, koji su nedavno usvojile mnoge slavne osobe poput Gigi Hadid i Anok Yai, inspiriran je midi "zvonastim" krojem koji smo već vidjeli prošlog ljeta. Kako ističe omiljeni frizer slavnih Tom Smith, ovaj trend vuče inspiraciju iz lepršavog kroja zvonastih traperica i siluete zvona.

Zvonasti bob predstavlja reinterpretaciju oblika lepršavih zvonastih traperica, ali u kontekstu kraćeg bob stila. To je bob s minimalnim slojevima, koji može uključivati resice ili ne, ali uvijek ima izbačene krajeve. Karakteristično je tanji prema glavi i ističe se volumenom na vrhovima, stvarajući spektakularan efekt.

Kako Tom objašnjava, ovaj stil možete nositi ili s preciznošću ili s više neobrađene teksture, ovisno o vašim preferencijama. On je izbor inspiriran modom, koja trenutno doživljava snažan utjecaj 70-ih, posebno kroz popularnost zvonastih traperica. Festivalski duh iz sedamdesetih godina savršeno se preslikava na ovaj trend, dajući mu retro vibracije.

Zvonasti bob također nudi osvježenje u odnosu na tradicionalne bob stilove koji su dominirali proteklih godina. Kao što ističe Tom, ovakav stil boba nije nešto što je bio popularan u prošlosti, ali predstavlja osvježenje koje je dobrodošlo. Iznad svega, on radi na različitim duljinama i razinama, što ga čini izuzetno fleksibilnim.

Ljepota zvonastog boba leži u tome što se manje fokusira na sam kroj, a više na stiliziranje. Možete ga lako prilagoditi svojoj svakodnevnoj estetici bez previše napora, dodajući pritom novi štih i karakter svom izgledu.

Kada je riječ o stiliziranju, mogućnosti su gotovo beskonačne. Možete odabrati dramatičan izgled s istaknutim vrhovima ili nježniji izgled s mekim teksturama. Važno je samo da zadržite siluetu poput zvona, bilo da je to kroz precizno stiliziranje ili nešto opuštenije i neformalnije.

Učinkoviti šamponi za kosu s ružmarinom koji potiču njen rast i zdravlje vlasišta
Sanja Musić Milanović preferira poslovnu eleganciju: Izdvojili smo njezine posljednje najbolje stajlinge
Mala crna haljina dugo nije izgledala ovako dobro: Njezin je stajling super inspiracija ako niste fan boja i uzoraka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".