Charlotte Tilbury proizvodi su na velikom sniženju; Ovo su najpopularniji koje jednostavno morate imati!

Bilo da ste zaljubljenik u ljepotu ili profesionalac, ova rasprodaja predstavlja jedinstvenu priliku za ulaganje u visokokvalitetnu šminku brenda poznatog po luksuzu i učinkovitosti.
Vidi originalni članak

Charlotte Tilbury, renomirani brend luksuzne šminke, najavio je ekskluzivnu rasprodaju na cijeloj stranici, nudeći ljubiteljima ljepote priliku da ugrabe neke od svojih najpoželjnijih proizvoda po sniženim cijenama. Uz reputaciju proizvođača visokokvalitetne šminke koju vole i slavne osobe i vizažisti, Charlotte Tilbury postala je marka za one koji žele poboljšati svoju rutinu ljepote. Donosimo vam popis najpopularnijih proizvoda koje jednostavno trebate ugrabiti tijekom ove rasprodaje.

Charlotte Tilbury Charlotte's Magic Cream
Ova krema postala je legendarni proizvod za njegu kože koji je osvojio srca zaljubljenika u ljepotu i slavnih osoba. Poznata po svojoj luksuznoj teksturi i blagodatima koje mijenjaju kožu, Charlotte's Magic Cream postala je kultni favorit i sastavni dio mnogih rutina ljepote. Viišenamjenska je hidratantna krema koja obećava dubinsku hidrataciju, njegu i transformaciju kože. Obogaćena je snažnom mješavinom sastojaka koji vole kožu, uključujući hijaluronsku kiselinu, ulje šipka, vitamin C i peptide, koji zajedno djeluju kako bi pružili intenzivnu hidrataciju, zategnuli kožu i smanjili pojavu finih linija i bora.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray
Svaki ljubitelj šminke treba dobar sprej za učvršćivanje za dugotrajan izgled bez mrlja. Ne samo da ovaj sprej učvršćuje šminku i sprječava topljenje te brisanje šminke, već je i prožet ale verom i ekstraktom zelenog čaja za dodatnu hidrataciju.

Charlotte Tilbury Matte Revolution - Walk of No Shame
Charlotte Tilbury Matte Revolution ruž za usne u nijansi "Walk of No Shame" je zapanjujuća i kultna boja za usne koja je stekla kult sljedbenika zbog svoje odvažne, upečatljive nijanse i dugotrajnog mat završetka. Univerzalno je laskava nijansa bobičastog tona s toplim podtonovima koja pristaje širokom rasponu tonova kože. Njegova bogata, pigmentirana formula glatko klizi po usnama, donoseći živopisnu boju u samo jednom potezu. Ruž za usne ima jedinstvenu mat završnicu koja je i baršunasta i ugodna za nošenje, bez osjećaja suhoće ili peckavosti na usnama. I jedna od značajki Charlotte Tilbury Matte Revolution ruževa za usne je njihova dugotrajna formula. 

Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue
Ova nagrađivana krema za područje oko očiju dolazi u staklenoj posudici koja se može ponovno puniti kako bi se smanjio otpad (punila možete kupiti online). Klinički je ispitana, a ispitanici su prijavili smanjenje podočnjaka i hiperpigmentacije uz povećanje hidratacije i elastičnosti, kako prenosi Marie Claire.

Charlotte Tilbury Hypnotising Pop Shots - Pillow Talk Diamonds
Charlotte Tilbury's Hypnotising Pop Shots u nijansi "Pillow Talk Diamonds" blistavo je sjenilo koje dodaje dašak glamura i sjaja svakom izgledu šminke za oči. Sa svojim očaravajućim svjetlucanjem i luksuznom teksturom, ovo sjenilo je postalo nezaobilazno za one koji vole stvarati zadivljujuće poglede očiju. Ova nijansa je šampanjac ružičasta s višedimenzionalnim svjetlucavim završetkom, što je čini savršenom za dodavanje daška glamura bilo kojem izgledu šminke za oči. 

Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation
Charlotte Tilbury's Light Wonder Foundation kultni je, lagani puder koji obećava vašoj koži dati blistav i prirodan sjaj. Sa svojim čistim do srednjim prekrivanjem i sastojcima koji vole kožu, ovaj je puder postao pravi izbor za one koji žele besprijekoran ten s prirodnim završetkom. Podloga Light Wonder osmišljena je kako bi koži pružila sjaj "osvijetljen iznutra", dajući joj zdrav i mladolik izgled. Formula je lagana i ugodna na koži, dopuštajući joj da diše, a istovremeno pruža pokrivenost. Savršen je za one koji vole prirodniji izgled šminke ili žele podlogu koja naglašava prirodnu ljepotu njihove kože.

Charlotte Tilbury Beauty Light Wand
Charlotte Tilbury's Beauty Light Wand luksuzni je tekući highlighter koji obećava da će vašoj koži dati blistav i sjaj osvijetljen iznutra. Ovaj kultni highlighter postao je omiljen zbog svoje svestranosti, dugotrajne formule i zadivljujućih rezultata. Beauty Light Wand dolazi u elegantnoj i prijenosnoj tubi sa spužvastim aplikatorom koji nanošenje čini lakim i preciznim. Tekući highlighter ima laganu i kremastu teksturu koja se bez napora stapa s kožom, stvarajući prirodan sjaj koji prekrasno hvata svjetlost.

Meghan Markle odmakla se od klasike: Odabrala trendi komplet kratkih hlača i predimenzioniranog blejzera
Kraljica Letizia zabljesnula u proljetnoj haljini koja je inspirirana modom 80-ih godina
Presladak trojac nije mogao proći nezamijećeno: 'Mi smo sestre i uvijek smo usklađene!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".