Chanel u Rovinju otvorio ljetni pop-up dućan u kojem se mogu dobiti besplatni savjeti o šminki, mirisima, manikuri...

Posjetitelji će moći otkriti posebno izloženi Chanel make-up uključujući nove ljetne esencijale, Les Beiges kolekciju za 2023. godinu, kao i najnovije proizvode za njegu kože poput N°1 de Chanel.
Vidi originalni članak

Spajajući privlačnost naše pitreskne obale s francuskom elegancijom, Chanel poziva posjetitelje da posjete njihov pop-up store smješten ispred rovinjskog hotela Grand Park.
Beauty instalacija Un été de Chanel (Chanelovo ljeto) postavljena je ispred hotela Grand Park kao otvoreni prostor uz marinu u koji prolaznici mogu slobodno ući. Uređenje je pretežno u bež boji sa spojem plave, koja asocira na bazen.

Posjetitelji će moći otkriti posebno izloženi Chanel make-up uključujući nove ljetne esencijale, Les Beiges kolekciju za 2023. godinu, kao i najnovije proizvode za njegu kože poput N°1 de Chanel. Prostor također predstavlja kultne klasike i omiljene mirise stalne ponude, ali i kolekcije Les eaux de Chanel i Les exclusifs de Chanel

Posjetitelji se mogu osloniti na stručnost beauty savjetnika na licu mjesta, koji također pružaju besplatne, personalizirane sastanke od 15 minuta za miris, make-up ili njegu kože po dogovoru, kao i manikuru. Otvorenjem ovog sezonskog događaja u Rovinju, Chanel potvrđuje jedinstveno iskustvo u kojem su omiljeni proizvodi i ljetni esencijali dostupni u elegantnom okruženju. Pop-up je otvoren sve do 20. kolovoza, a može se posjetiti svaki dan od 9 do 22 sata.

Nova kolekcija Chanel nakita inspirirana je tvidom, a sama Gabrielle 'Coco' Chanel donijela mu je moderni preokret
Vraćaju li se 'dad sandals' u modu? Nekad nimalo cool cipele sada su dobile dizajnerski look i nose ih trendseterice
Timothée Chalamet novi je ambasador mirisa BLEU DE CHANEL

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".