Četka za sušenje i stiliziranje kose koja je osvojila internet: Kod kuće napravite frizuru kao iz salona

Riječ je o Revlonovoj četki koja kosu istovremeno suši i stilizira, a na Amazonovoj beauty listi bestsellera, zauzela je 1. mjesto
Vidi originalni članak

Prekrasno stilizirana kosa svima je želja - osim što je super osjećaj nove frizure nakon izlaska iz frizerskog salona, još je bolje kad sami doma možemo stilizirati kosu, gotovo poput profesionalca. Ako mislite da niste dovoljno vješti, u tome će vam pomoći četka za sušenje i volumen kose koja je pravi hit na internetu. Riječ je o Revlonovoj One-Step Hair Dryer and Volumizer Hot Air četki koja je osvojila društvene mreže. 

Četka je i na Amazonu apsolutni hit pa, kad je u pitanju beauty sekcija, ona se trenutačno nalazi na prvom mjestu najprodavanijih proizvoda. 

I sami smo je isprobali, a sušenje i stiliziranje je vrlo jednostavno. Kosu je najbolje prethodno prosušiti na zraku ili sušilom za kosu, a zatim s Revlonovom četkom stilizirati na željeni način - potpuno ravno ili u lagane valove, a sami birate jačiu i brzinu. Nakon sušenja, kosa je sjajna, glatka i mekana, a prije korištenja, svakako na kosu nanesite proizvod za zaštitu od topline, iako proizvod ima keramički sloj koji sprječava oštećenje kose. 

Osim na Amazonu, četku je kod nas moguće kupiti u nekoliko dućana i na web shopovima kao što su Elipso, Links.hr i Mall.hr.

Djevojka na primjeru tosta pokazala zašto baš uvijek treba koristiti proizvode za zaštitu kose od topline:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi sako u ormaru uvijek je dobra ideja: U dućanima ima super modela, izdvojili smo najljepše od 129,90 kn
Jednostavan recept za zdrave, ali ukusne palačinke kao ideja za doručak ili desert
Ultra-visoke čizme do bedara i kombinezon: Prezgodna brend menadžerica super stil ima u malom prstu
'Boje me raduju, a raduju i bakice koje me često kažu da su i one tako nosile kad su bile mlađe!'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".