Četka za kosu koja je osvojila internet: Suši kosu i divno je stilizira pa je rezultat kao kod izlaska iz salona

Riječ je o Revlonovoj četki koja kosu istovremeno suši i stilizira, a na Amazonovoj beauty listi bestsellera, zauzela je 1. mjesto
Vidi originalni članak

Prekrasno stilizirana kosa svima je želja - osim što je super osjećaj nove frizure nakon izlaska iz frizerskog salona, još je bolje kad sami doma možemo stilizirati kosu, gotovo poput profesionalca. Ako mislite da niste dovoljno vješti, u tome će vam pomoći četka za sušenje i volumen kose koja je pravi hit na internetu. Riječ je o Revlonovoj One-Step Hair Dryer and Volumizer Hot Air četki koja je osvojila društvene mreže. 

 

Četka je i na Amazonu apsolutni hit pa, kad je u pitanju beauty sekcija, ona se trenutačno nalazi na prvom mjestu najprodavanijih proizvoda. 

I sami smo je isprobali, a sušenje i stiliziranje je vrlo jednostavno. Kosu je najbolje prethodno prosušiti na zraku ili sušilom za kosu, a zatim s Revlonovom četkom stilizirati na željeni način - potpuno ravno ili u lagane valove, a sami birate jačiu i brzinu. Nakon sušenja, kosa je sjajna, glatka i mekana, a prije korištenja, svakako na kosu nanesite proizvod za zaštitu od topline, iako proizvod ima keramički sloj koji sprječava oštećenje kose. 

Osim na Amazonu, četku je kod nas moguće kupiti u nekoliko dućana i na web shopovima kao što su Elipso, Links.hr i Mall.hr, a cijene se kreću od nekih 370 kn, koliko košta na trenutačnom sniženju pa do 499 kn, što je uobičajena cijena. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".