Četiri zlatna pravila za odabir pudera

Ispravno izabran puder ključ je svakog dobrog make up-a.
Vidi originalni članak

Mnogo žene prilikom šminkanja naprave kobnu pogrešku i odaberu puder koji ne odgovara njihovom tipu i boji kože. Kako vam se to ne bi više događalo, donosimo nekoliko zlatnih pravila koje treba slijediti kako bi vaša šminka izgledala savršeno. 

1. Pazite na "prekrivenost" 

Prije šminkanja, odlučite želite li punu ili lakšu prekrivenost. Ako želite da ona bude lakša, koristite mekani kist u kružnim pokretima i njime ćete lagano raspršiti puder. Ako želite punu pokrivenost, potrebno je rabiti beauty blender te sintetički plosnati kist za područja ispod očiju i oko nosa. 

2. Ispravan odabir boje

Pravilan odabir boje najlakše je provjeriti ako se gledate pri dnevnom svjetlu. Vizažisti savjetuju da se možete i fotografirati s kvalitetnom kamerom kako biste se uvjerili da ton lica bude ujednačen s vratom i dekolteom. 

3. Koristite i puder u prahu

Kako bi se puder što dulje zadržao na vašem licu, savjet je kombinirati i tekući i onaj u prahu jer će to omogućiti njegovu dugotrajnost.

4. Ne ustručavajte se isprobavati

Nemojte se ograničiti samo na jednog proizvođača ili samo jednu liniju nekog brenda. Isprobavajte različite testere dok ne pronađete idealan koji odgovara vašem tipu kože i pomoću kojeg ćete imati savršen make up!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".